blog-logo

VIDEO Emisiunea „Gândul Zilei” – invitată Gabriela Bularca

Invitata emisiunii este Gabriela Bularca, nascuta in Brasov, artizan brasovean, membră a două asociații de pofil din țară: Asociația Creatorilor de Artă Tradițională și Contemporană din Brașov și Breasla Meșteșugarilor din Transilvania Cluj si PR al asociatiei din Brasov, inițiator de proiecte de educație meșteșugărească.

„Numele meu este Gabriela Bularca, sunt artizan brașovean, m-am născut și am crescut în Brașov. În clasa a 5-a am făcut cunoștință pentru prima oară cu o croșetă, a fost dragoste la prima vedere, am fost fascinată de cât de multe lucruri se pot realiza doar cu o croșetă și un fir de lână.
Am inițiat o serie de proiecte prin care peste 1000 de copii brașoveni au beneficiat de ateliere în 7 meșteșuguri diferite, în alte proiecte am participat ca instructor în meșteșugul împletituri.
Și, ca fiecare om, am și eu visul meu: un mic muzeu al firelor cu un spațiu în care cei mici să poată deprinde tainele acestui meșteșug frumos. Și mai am un vis, dar toate la timpul lor.

Alte articole:   DNA are pagină oficială pe Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.