blog-logo

Răzvan Popa: Punem STOP Guvernului Orban!

Răzvan Popa: Punem STOP Guvernului Orban!

Partidul Social Democrat ştie să guverneze pentru români şi pentru România. Este evident acest lucru şi nu trebuie decât să aruncăm o privire la ce s-a întâmplat înainte şi după guvernarea PSD din ultimii ani şi să facem o comparaţie.

„La începutul lui 2017 Guvernul PSD a redeschis spitalele închise de Guvernul Boc sub atenta supraveghere a lui Traian Băsescu, preşedintele de la acea vreme. La Braşov, vreme de câţiva ani au stat cu lacătul pe uşă spitalele de la Codlea şi Săcele.

În 2020, Guvernul Orban, sub stricta coordonare a lui Klaus Johannis, a redus cu 23% bugetul Sănătăţii, iar PNL vorbeşte în programul de guvenare despre comasări şi desfiinţări de paturi în spitale.

Din păcate, chiar au existat politicieni care au considerat că alungarea cadrelor medicale din ţară este o bună politică de stat. Şi cu toţii ne amintim de perioada în care medicii şi asistentele noastre plecau cu sutele să lucreze în spitalele din Europa, în timp ce criza de personal din spitalele româneşti cauzează aproape în fiecare zi tragedii.
Politica noastră a fost să ne aratăm respectul faţă de echipele medicale.

Am mărit substanţial salariile medicilor şi asistentelor, în aşa fel încât să fie plătiţi corect pentru munca depusă, dar şi pentru a-i convinge să rămână în ţară. Şi am reuşit acest lucru.

În 2017, când am preluat guvernarea după Cioloş, pensionarii abia îşi duceau traiul de la o lună la alta, cu pensiile mici pe care le aveau. Drept urmare, soluţia găsită de PSD a fost creşterea punctului de pensie şi impozit ZERO pentru pensiile sub 2000 de lei.

Anul acesta, deşi avem o lege care obligă la creşterea cu 40% a pensiilor si dublarea alocațiilor pentru copii, Guvernul PNL refuză să o pună în aplicare.

În 6 decembrie trebuie să punem STOP guvernului Orban.” spune Răzvan Popa, candidatul PSD Brașov la Camera Deputaților

 • Articol comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Brașov
 • CMF: 11200020
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Consiliul Județean Braşov a alocat peste 7,7 milioane de lei pentru deszăpezirea drumurilor județene
 1. „Partidul Social Democrat ştie să guverneze pentru români şi pentru România”… Pe bune?!
  Nu conduceti de 30 ani? Ce stiti? Sa promovati non-valorile si sa ignorati vocile competente!
  Apropos, ne spune cineva ce studii are acest om? Eurodeputat, cica! CV-ul lui este inexistent; de fapt apare o comedie de CV, vechi, dar nu se prea potrivesc numele (prietenii stiu de ce).
  Mi-ar fi frica sa las in administrare o taraba in piata pe mana unor astfel de specialisti, cu 3 facultati, 4 mastere si 2 doctorate facute in 3 ani…
  RUSINE!
  Cum stie sa guverneze? Social-democrat? Sa culeaga banii de la cei ce produc si apoi sa-i risipeasca, impartind in stanga si-n dreapta cu pomeni, pentru a-si asigura un fond de votare?
  Fara o investitie?
  RUSINE!
  Ei spun ca dau banii la oameni, care vor cumpara, apoi, mai multe bunuri, deci va creste cererea. Dar, in „desteptaciunea” lor, nu si-au dat seama ca bunurile ieftine vin din China, nu din Romania. Deci, investitii zero aici.
  Dati cate 10 lei la pensionari in loc sa-i strangeti sa realizati ceva. Macar proiectele la cele 8 spitale trambitate! Mai spuneti ceva de ele?
  RUSINE!
  Veniti sa mai cereti voturi? Primiti doar din partea celor saraci, needucati si flamanzi dupa un ajutor social, dupa o pomana.
  RUSINE!

  Reply
 2. Abia astept sa treaca pandemia sa mai ies cu baietii la o carte in parc sa mai jucam un septic, un popa prostu.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.