blog-logo

Doi bărbați din Brașov au ajuns în arest pentru furt

Doi bărbați din Brașov au ajuns în arest pentru furt

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt calificat”.

În fapt, la data de 16 noiembrie 2020, în jurul orei 01.10, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane ar fi sustras prin distrugerea sistemului de închidere, mai multe bunuri, depozitate într-un dispozitiv frigorific amplasat pe spațiul public, aparținând unei societăți comerciale din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind doi bărbați, în vârstă de 26 ani, respectiv 36 ani, ambii din județul Brașov, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Accident pe DN1, la intrare în Codlea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate