blog-logo

Trafic în condiții de ceață pe mai multe drumuri din județul Brașov

Trafic în condiții de ceață pe mai multe drumuri din județul Brașov

Administraţia Naţională de Meteorologie (AMN) a emis luni dimineaţa o atenţionare nowcasting de cod galben de ceaţă pentru mai multe județe între care și Braşovul.

Potrivit ANM, până la ora 10.00, în mai multe localități din județul Brașov se semnalează ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 metri și izolat sub 50 m.

Localitățile vizate din județul Braşov sunt: Codlea, Prejmer, Tărlungeni, Feldioara, Ghimbav, Hărman, Bod, Vulcan, Hălchiu, Cristian, Sânpetru, Apața, Măieruș, Crizbav, Ormeniș, Augustin.

Aceleași fenomene sunt și în județele Covasna, Harghita, Bacău, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Constanţa, Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov şi Teleorman, până la ora 10.00.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe mai multe drumuri din țară

Alte articole:   VIDEO De unde se descarcă și cum poate fi folosită aplicația Check DCC, pentru verificarea și validarea certificatului verde COVID

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri și, izolat, sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Brașov, Bacău, Brăila, Călărași, Constanța, Giurgiu, Teleorman și Tulcea, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri.

Conducătorii auto care se deplasează în aceste zone sunt sfătuiți să sporească atenția la volan, să reducă viteză, să evite manevrele riscante în trafic, să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor și să mărească distanța de siguranță între vehicule.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate