blog-logo

Tânăr băut și fără permis de conducere, prins de polițiști

Tânăr băut și fără permis de conducere, prins de polițiști

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “falsul privind identitatea” și “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 15 noiembrie 2020, polițiștii rutieri au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 28 ani, care conducea un autovehicul pe raza municipiului Codlea, județul Brașov.

Fiindu-i solicitate de către cadrele de poliție documentele personale și ale autovehiculului condus, tânărul a prezentat pentru control documentele de identitate, ce aparțineau unui alt membru al familiei, susținând că el este titularul.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,57 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.