blog-logo

Manifest cu nemulțumirile riveranilor față de politica Primăriei în privința parcărilor publice

Oamenii sunt nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în Brașov, în special în zona centrală, cu parcările publice. Brașovenii din zonele respective sunt îndemnați să nu plătească abonamente de parcare pentru locuri care, de fapt, nu sunt ale lor, pentru că oricine poate veni să ocupe locul pe care şi-l doresc.

Un manifest cu nemulțumirile oamenilor a fost pus pe maşinile riveranilor din zona Cetăţuii. În acesta se precizează că este o hoție plata abonamentului de către riverani, pentru că oricum ei plătesc impozit pentru mașină, iar abonamentul nu le garantează locul de parcare nici măcar în apropierea locuinței.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Alte articole:   Licitație pentru reparația unui pod între Brașov și Făgăraș, pe DN1
Distribuie dacă îți place!
  1. Conform caror legi ale statului, plata unui impozit local inseamna automat loc de parcare gratuit? Sa inteleg ca cei din cartiere, care de ani de zile platesc abonament pentru locul de parcare sunt prosti? Sau scrisoarea asta se aplica doar celor din centru, care-s mai smecheri? Pe de alta parte, cei din centru (multi dintre ei) au curti si totusi prefera sa parcheze in strada. Ei bine, daca vor parcare in strada, sa plateasca.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate