blog-logo

Liceul din Predeal cumpără tablete pentru elevi şi profesori

Liceul din Predeal cumpără tablete pentru elevi şi profesori

Liceul „Mihail Săulescu” din Predeal a lansat, în această dimineață, licitația pentru achiziționarea de tablete pentru elevi şi cadre didactice, având în vedere faptul că, din cauza epidemiei de coronavirus, învățământul se desfășoară online.

Obiectul contractului este „Achizitia de echipamente din domeniul tehnologiei – it mobile, respectiv terminale de lucru tip tableta, necesare activitătii didactice pentru elevii şi cadrele didactice din învățământul preuniversitar”. Este vorba despre 300 de tablete.

Valoarea totală estimată a contractului este de 202.500 de lei plus TVA. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23.11.2020, ora 15.00. Durata contractului este de 2 luni.

Mai trebuie precizat faptul că banii au fost alocaţi pentru această investiţie încă de acum câteva luni, de către secretarul staţiunii (după cum se ştie, mandatul trecut Predealul a funcţionat fără primar, viceprimar şi Consiliu Local o perioadă de timp incalificabil de lungă).

Alte articole:   Ceremonie militară și religioasă de 1 Decembrie, la Brașov. Paradă militară cu prezentarea tehnicii de luptă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate