blog-logo

ÎN DIRECT Spitalele din Brașov nu au autorizație ISU. Ce spune președintele CJ Brașov, Adrian Veștea

ÎN DIRECT Spitalele din Brașov nu au autorizație ISU. Ce spune președintele CJ Brașov, Adrian Veștea

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, susține la această oră o declarație publică pe tema situației spitalelor brașovene.

UPDATE

Președintele Consiliului Județean nu a făcut altceva decât să repete la nesfârșit cifrele prezentate și în campania electorală de la alegerile locale. Ce mulți bani a investit administrația județeană în spitalele pe care le are în subordine. Și atât.

Aceasta în contextul tragediei de la Neamț, unde au murit 11 persoane internate pe ATI din cauza unui incendiu. Mesajul fără dubiu lansat de Adrian Veștea a fost foarte clar: campania electorală merge mai departe…

Întrebări fără răspuns:

  •  1. Spitalele din întreg județul Brașov au aviz de funcționare de la ISU ? Întrebăm de toate spitalele din judetul Brașov nu pentru ca domnia sa este presedintele Consiliului Judetean Brasov, ci și pentru ca este vicepreședinte al CJSU
  • 2. Spitalul modular are autorizatie de functionare din partea Directiei de Sanatate Publica si autorizatie de functionare din partea ISU Brasov? Care sunt cauzele care duc la tergiversarea autorizarii acestei unitati modulare?
Alte articole:   Recomandări ANSVSA pentru evitarea apariţiei toxiinfecţiilor alimentare în perioadele cu temperaturi ridicate

Știrea inițială

Din informațiile pe care le deținem, niciunul dintre spitale nu are autorizație de funcționare de la ISU. Problema este că, după tragedia de la Colectiv, legislația în vigoare a fost modificată, iar multe instituții s-au trezit că nu mai corespund din punct de vedere al autorizării în caz de incendiu.

Aceasta în condițiile în care legislația dinainte de 1989 nu prevedea atât de multe condiționări pentru funcționare.

Reprezentanții ISU spun că au făcut mai multe verificări și au dat termene pentru intrarea în legalitate, ba chiar și amenzi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.