blog-logo

„Digitalizare”: Coadă la abonamentele de parcare auto din cauza birocracţiei

„Digitalizare”: Coadă la abonamentele de parcare auto din cauza birocracţiei

Începând de vineri, 13 noiembrie, se modifică tarifele pentru cele 10.200 de locuri de parcare publice din municipiul Brașov, conform Regulamentului de organizare şi funcţionare al sistemului de parcare din municipiul Braşov, aprobat în 2017, prin Hotărârea Consiliului Local nr. 282, care stabilește noi tarife, noi zone de tarifare și un nou program de funcționare.

Riveranii care doresc să își parcheze în parcările din zonele în care locuiesc beneficiază de abonamente de valoare egală cu cele din parcările rezidențiale din acele zone.  

Conform acestui regulament, firma P&P SRL, care a concesionat acest serviciu pentru o perioadă de 10 ani va percepe următoarele tarife (valabile 7 zile din 7, 24 h/24 h). Care sunt noile tarife CITIȚI AICI!

Alte articole:   Cum să asigurați ieftin o mașină în Marea Britanie

Numai că, în timp ce toată lumea vorbește despre digitalizare, Primăria Brașov a anunțat faptul că toți riveranii trebuie să meargă să stea la coadă la sediul P&P. „Persoanele care solicită abonament tip riverani, trebuie să se deplaseze la sediul P&P, pe strada Oltului nr. 2 (în spate la Magnolia), și să prezinte buletinul și talonul mașinii, în original”. Nu s-a menționat nimic de dosarul cu șină.

Poate că era mai simplu ca aceste acte să poată fi depuse și în copie pe un portal. Sau poate că se putea scăpa de toată această tevatura, pentru că riveranii nu au câte 10 mașini fiecare, și se putea stabili o regulă de a nu se elibera mai mult de 1-2 abonamente / riveran. Asta ca să nu mai vorbim despre faptul că Primăria deține o bază de date cu mașinile înmatriculate în municipiul Brașov, pentru care și încasează impozite…

Alte articole:   Restricţii de trafic pe DN1, la Predeal, din cauza unor lucrări

Așa se face că, astăzi, în urmă cu câteva ore, era formată o coadă unde așteptau în frig circa 50 de persoane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
  1. Dl. nou primar, cred ca favorizeza pe infractorii de la p%p srl brasov !!! Nu ii e rusine de loc, omul lui ghita ??? L-am sesizat si nu face chiar nimic , nici macar nu raspunde .Adica, ultima mizerie a lui scripca cu parcarile, disparute de pe site-ul pmBv. Sa platim taxele la o firma de doi bani . E posibil ? SRI si DNA, prefectul s.a. ce dracu fac . Pana cand ???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov