blog-logo

Restricții suplimentare la Rupea, Zărnești, Cincu, Hălchiu, Comăna și Vulcan

Restricții suplimentare la  Rupea, Zărnești, Cincu, Hălchiu, Comăna și Vulcan

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat astăzi Hotărârea nr. 45/15.11.2020, privind constatarea depășirii incidenței cumulate de 3 la 1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în unele localități din județul Brașov, document care prevede:

Art.1 În următoarele unități administrativ-teritoriale din județul Brașov s-a constatat depășirea incidenței cumulate de 3/1000 de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile: orașele Rupea și Zărnești și comunele Cincu, Hălchiu, Comana, Vulcan.

Art. 2 Începând cu data de 16.11.2020, ora 0:00, în localitățile enumerate la art. 1 se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 967 din 12.11.2020, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, precum și măsurile dispuse prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov nr. 30 din 21.10.2020.

Alte articole:   Ioana Mihăilă este noul ministru al Sănătăţii

Art. 3 Ținând cont de incidența cumulată a cazurilor de COVID-19, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată la finalul perioadei menționate la art.2.

Art.4 Comitetele locale pentru situații de urgență vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

Art.5 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurilor cuprinse în prezenta hotărâre.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate