blog-logo

Un transformator electric din Brașov, adus „la viață” de pictura murală a Street Delivery

Un transformator electric din Brașov, adus „la viață” de pictura murală a Street Delivery

Conceptul de artă stradală a cunoscut o dezvoltare considerabilă în România ultimilor ani, trecând de la scrijelituri pe pereții clădirilor publice sau private, la adevărate picturi murale.

SDEE Transilvania Sud sprijină promovarea culturală și încurajează diminuarea fenomenului ilegal de grafitti prin susținerea inițiativelor artiștilor în acest domeniu.

Astfel, societatea pune la dispoziție o clădire a unui post de transformare, în cadrul unui proiect inițiat, de această dată, de Street Delivery și având ca partener local asociația Amural din Brașov.

De o înfățișare nouă va beneficia clădirea postului de transformare amplasat în sensul giratoriu din strada Mihai Viteazul  din Brașov, iar lucrările au fost demarate astăzi, 12.11.2020.

Alte articole:   Reglementările din domeniul construcţiilor vor fi simplificate. Unele prevederi sunt din 1970

Acesta nu este primul post de transformare cu pictură murală din Brașov, iar SDEE Transilvania Sud își arată deschiderea spre colaborări viitoare cu asociații sau artiști dornici să deruleze proiecte care să transforme clădirile sau construcțiile din zona centrului istoric în lucrări de artă, care să devină puncte de atracție ale orașului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate