blog-logo

Călin Moldovan, antrenor Corona Brașov: „Vrem să încheiem meciurile oficiale cu încă o victorie”

Călin Moldovan, antrenor Corona Brașov: „Vrem să încheiem meciurile oficiale cu încă o victorie”

Fotbaliștii Coronei vor juca, sâmbătă, ultimul meci oficial din acest an. Echipa antrenată de Călin Moldovan se va deplasa la Târgu Secuiesc, pentru meciul cu ACS KSE din localitate.

Tehnicianul Coronei a declarat că își dorește o abordare foarte serioasă a acestei partide, mai ales că adversarii vin după două rezultate negative și vor face totul pentru a nu pierde pe teren propriu. „Vom avea în față o echipă bună a seriei, care acum se află în situația de a avea deja două rezultate negative la rând, astfel că ne așteptăm la o determinare foarte mare din partea lor. Cu toate acestea, mergem deciși să încheiem anul acesta competițional cu o victorie. Băieții s-au mobilizat foarte bine în acest campionat și am încredere că la fel vor face și acum, pentru acest ultim joc oficial, pentru că ne dorim cu toții să încheiem cu o victorie”, a spus Călin Moldovan.

Alte articole:   LIGA 3: Kids Tâmpa Brașov - Astra 2 Giurgiu 1-3

Meciul dintre ACS KSE Târgu Secuiesc și Corona se va juca sâmbătă, de la ora 14.00. De la Corona va lipsi Vlăduț Boția, suspendat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate