blog-logo

Marius Toanchină: ,,PSD, partidul care a aplicat principiul ,,Fără Penali în Funcții Publice”

Marius Toanchină: ,,PSD, partidul care a aplicat principiul ,,Fără Penali în Funcții Publice”

Pe listele PSD pentru alegerile parlamentare nu se află nici măcar o persoană trimisă în judecată.

Avocatul Marius Toanchină, candidat la Senat din partea PSD Brașov, susține că, din punct de vedere politic, Partidul Social Democrat a împlinit deja voința exprimată de români la referendumul ”Fără penali în funcții publice!”.

Sunt un tânăr care vine dintr-o profesie liberală, care îmi oferă un permanent contact cu toate categoriile sociale, înțelegând astfel nevoile, temerile, problemele, aspirațiile și idealurile acestora! Mă bucur că PSD Brașov, prin echipa pe care o are pentru alegerile parlamentare, a reușit să îndeplinească o mare dorință a cetățenilor, aceea de nu avea penali. Să nu uităm că PSD a propus realizarea referendumului obligatoriu, legat de inițiativa ”Fără penali în Funcții Publice”, pe 23 august, dar Dreapta Unită s-a opus pe motiv de pandemie.
Echipa PSD Brașov pentru alegerile parlamentare este formată din oameni determinați, profesioniști în mai multe domenii de activitate: economiști, juriști, antreprenori, profesori, care vor să aducă plus valoare României. Sunt mândru să fac parte dintr-o echipă competentă, calificată, responsabilă și fără penali!”
a concluzionat Marius Toanchină, candidat PSD Brașov la Senat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate