blog-logo

Femeie reținută de polițiști pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 100.000 de lei

Femeie reținută de polițiști pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 100.000 de lei

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “evaziune fiscală”.

Din cercetări a rezultatul faptul că, în perioada aprilie 2014 – decembrie 2018, o femeie, în vârstă de 52 ani, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi evidențiat în actele contabile cheltuieli care nu aveau la bază operațiuni economice reale sau prin omisiunea evidențierii lor, creând un prejudiciu bugetului consolidat al statului de aproximativ 100.000 lei.

La data de 11 noiembrie 2020, polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi au pus în aplicate două mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost ridicate mijloace de probă în vederea continuării cercetărilor.

În baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută pentru 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate