blog-logo

Despre business online, educatie si voluntariat, cu Mihai Mihu

Despre business online, educatie si voluntariat, cu Mihai Mihu

Emisiunea Business & Living moderatā deDiana Lupu, invitat Mihai Mihu.

“Cu peste 20 de ani de experienta in online, fie ca vorbim de marketing online sau web development, am fost implicat in ceea ce inseamna a creste gradul de penetrare al Internetului in Romania. Zic asta, pentru ca in 2000, am fost redactat prima revista CHIP dedicata Internetului, de revista CHIP, despre sunt ferm convins ca stiti ca a fost cea mai importanta revista cu profil IT din Romania.
Ulterior am pus umarul la dezvoltarea unor business-uri in domeniul online, web development si digital marketing, la ora actuala fiind antreprenor pe aceasta directie.
Dar extraordinar este momentul in care descoperi ca tehnologia pe care ai facut-o scop poate fi folosita pentru a schimba comunitati, pentru a educa.
In ultimii 5 ani am fost parte (de fapt sunt si la ora actuala) a Asociației Creștem România Împreună, asociație care la ora actuală desfasoara proiecte pe mai multe directii, incepand cu mediul si terminand cu incercarea noastra de a crea un ecosistem dedicat voluntariatului, trecand inclusiv prin donarea de sange.
Mai devreme sau mai tarziu, discutia ajunge in partea de educatie, iar folosirea tehnologiei in acest scop, cumva mi-a dat un nou imbold, intelegand ca impreuna putem schimba ceva. Educatia pentru un mediu mai bun, educatia pentru a manca mai sanatos, educatia pentru a salva vieti, educatia pentru binele mai multora.
Iar pentru ca asociatia noastra necesita resurse, de 2 ani de zile am inceput sa aprofundez conceptul de economie sociala, ocazie cu care am dat dimensiuni practice anumitor proiecte ale asociatiei, intelegand ca prin asta putem intoarce in comunitate bine.
Iar viitorul, viitorul insemna din punctul meu de vedere o speranta de mai bine, o speranta ca impreuna suntem mai puternici, mai uniti” – Mihai Mihu.

Alte articole:   20 de străini care stăteau ilegal în România, depistați de polițiștii brașoveni de la Imigrări, anul trecut!
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate