blog-logo

Un bărbat băut, în vârstă de 82 de ani, s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a bătut soția

Un bărbat băut, în vârstă de 82 de ani, s-a ales cu ordin de protecție după ce și-a bătut soția

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”.

În fapt, la data de 10 noiembrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 77 ani din localitatea Hărman, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către soțul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 82 ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat-o verbal și fizic pe soția sa, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.