blog-logo

Jandarmii au verificat, marți noapte, mai mulți brașoveni. Ce au constatat?

Jandarmii au verificat, marți noapte, mai mulți brașoveni. Ce au constatat?

În cursul nopții de ieri, jandarmii din Brașov au desfășurat acțiuni de verificare a respectării prevederilor H.G. 935/2020, pe traseele mijloacelor de transport în comun, la capetele de linie și în Gara Brasov.

Constatările noastre:

toate persoanele verificate purtau mască de protecție;

majoritatea, dintre cei controlați, au avut documentele necesare pentru a justifica prezența în stradă, la ora respectivă.

Cei care nu au avut declarații pe propria răspundere, au primit din partea noastră și i-am îndrumat cum să le completeze corect.

Declarația pe proprie răspundere trebuie să cuprindă: numele și prenumele, data nașterii, adresa locuinței sau a locului activității profesionale, motivul deplasării, data completării și semnătura.

Totodată atragem atenția asupra faptului că nerespectarea prevederilor ordonanței nr. 935/2020, privind restrictionarea circulației în intervalul orar 23:00 – 05:00, se sancționează cu amendă între 500 și 2500 lei, potrivit I.J.J. Brașov.

Foto: I.J.J. Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov