blog-logo

Alexandru Guzun: Actualul Guvern își arată încă o dată incompetența, acuzând tinerii de răspândirea virusului SARS-CoV-2

Alexandru Guzun: Actualul Guvern își arată încă o dată incompetența, acuzând tinerii de răspândirea virusului SARS-CoV-2

Candidatul la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților, Alexandru Guzun atrage atenția că, nemaiavând pe cine să arunce vina pentru situația gravă în care se află țara, guvernul Orban aruncă vina, în mod nejustificat, pe tineri spunând că adolescenții sunt „răspândaci de virus”.

În aroganța și insolența care le caracterizează mandatul, liderii PNL au ajuns să jignească categorii întregi de români. Au început cu pensionarii, au continuat cu corpul medical, iar acum jignesc tinerii, pe seama cărora pun creșterea îmbolnăvirilor și a deceselor din ultima perioadă.
Actualul Guvern este total responsabil pentru moartea a sute de români răpuși de virusul SARS-CoV-2 și pentru explozia numărului de îmbolnăviri. Măsurile pe care le-a adoptat au fost haotice, multe dintre ele absurde și neavând niciun fel de bază justificativă. Să acuzi generații întregi de tineri este o dovadă de iresponsabilitate.”
spune Alexandru Guzun

Liderul tineretului social-democrat de la Brașov susține că liberalii ar trebui să arate tinerilor ce măsuri au luat pentru ei în toată această perioadă de guvernare.

„În loc să se chinuie să găsească vinovați, administrația liberală ar trebui să facă publice măsurile cu care au încurajat populația tânără, în ultimul an de zile. Să ne aducem aminte de programul „O familie, o casă”- program de credite ipotecare pentru cumpărarea unei locuințe cu subvenționarea dobânzii destinat în special familiilor tinere, de transportul gratuit pentru studenți, de creșterea de 2,5 ori a fondului de burse pentru studenți, de la 83 de lei/lună la 201 lei/luna alocare per student, de creditele fără dobândă pentru dezvoltare personală și pentru instruire – 40.000 de lei/persoană, toate acestea fiind implementate în guvernarea PSD. De ce liberalii nu vin în fața tinerilor cu programe concrete prin care să îi stimuleze și să îi determine să își facă un viitor în țară?”conchide Alexandru Guzun, candidat la Camera Deputaților.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.