blog-logo

Coliban eficientizează Poliția Locală consiliat de socrul lui Marian Godină

Coliban eficientizează Poliția Locală consiliat de socrul lui Marian Godină

Primarul Allen Coliban susține o conferinta de presa avand ca tema eficientizarea activitatii Politiei locale. Cu aceasta ocazie l-a prezentat și pe Radu Dascălu, consilierul care îl va sprijini în implementare strategiei de eficientizare a Poliției Locale.

Radu Dascălu a condus serviciile de criminalistică ale inspectoratelor de Poliţie din Sibiu şi Braşov şi a fost desemnat, în 2005, poliţistul anului. A ieşit la pensie, dar se implică activ în sprijinirea familiilor aflate în nevoie, prin acţiuni caritabile.

În prezent, este evaluator șef, sisteme de management al calitatii și evaluator tehnic pentru laboratoare de expertiza criminalistică în cadrul Organismului Național de Acreditare din România – RENAR.

Alte articole:   Meteorologii au anunțat că vremea va fi deosebit de rece în următoarele zile

„În următoarele două săptămâni ne vom ocupa de planificarea strategiei de eficientizare a Poliției Locale. Procesul va începe cu un sistem de evaluare a angajaților și al procedurilor interne și se va finaliza cu o reorganizare a acestei instituții”, a afirmat Coliban.

Una dintre măsurile care vor fi luate este desființarea structurii de intervenție rapidă (așa-zișii „mascați”).

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.