blog-logo

Cîţu: Nu avem nevoie să creştem taxele şi nu vom creşte taxele

Cîţu: Nu avem nevoie să creştem taxele şi nu vom creşte taxele

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a afirmat luni că taxele nu vor creşte şi a acuzat că este vorba de o manipulare marca PSD. El a precizat că Guvernul din care face parte a eliminat taxe şi a dat ca exemplu supra-acciza la carburant şi supra-impozitarea contractelor part-time, potrivit news.ro.

Florin Cîţu a fost întrebat luni, într-o conferinţă de presă, cum răspunde PSD, care a acuzat guvernanţii că vor creşte taxele. 

,,Eu nu răspund PSD, eu răspund românilor şi românilor le-am arătat noi că eliminăm taxele. Am eliminat taxa anul acesta şi de fiecare dată voi spune, am eliminat supra-acciza la carburant, am eliminat supra impozitarea contractelor part-time, am eliminat Ordonanţa114 şi am încasat mai mult decât încasa PSD-ul cu toate aceste taxe într-o perioadă de creştere economică. Nu avem nevoie să creştem taxele şi nu vom creşte taxele. Este o manipulare ordinară, dar suntem obişnuiţi cu manipulări din partea PSD”, a explicat ministrul Finanţelor. 

Detalii aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate