blog-logo

O altă minciună gratuită a primarului Coliban. NU a intrat cu 10 pe linie la Automatică. DOCUMENTE

O altă minciună gratuită a primarului Coliban. NU a intrat cu 10 pe linie la Automatică. DOCUMENTE

Brașovenii de buna credință nu au putut să credă că primarul Allen Coliban a putut să mintă gratuit, cu atâta nonșalanță, și să-și treacă în CV faptul că a „terminat” Facultatea de Automatică și Calculatoare din București. Apoi, și-a modificat biografia și a precizat că, de fapt, ar fi terminat facultatea, dar „fără” licență. Adevărul este că a fost exmatriculat, conform Deciziei nr. 177/19.03.2009.

A mințit gratuit, pentru că nimeni nu i-a cerut să declare că a terminat două facultăți, în contextul în care studiile nu sunt obligatorii pentru a candida la Parlament sau la o funcție de primar.

„Domnul Allen Coliban a început în anul 1998 studiile, le-a întrerupt de mai multe ori, iar în anul 2009, în anul 5 de facultate, a fost, în final, exmatriculat cu decizia UPB nr. 177 din 19.03.2009, din cauza faptului că nu a promovat un număr de discipline în final. El, după 2005, nu a mai cerut să refacă. UBP îi incurajează pe studenţi şi nu îi exmatriculează imediat, pentru că se porneşte de la ideea că poate totuşi se întorc la studii. Doar că, în cazul domnului Coliban, din 2005 până în 2009 nu a mai dat vreun semn”, a explicat prodecanul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare Ciprian Dobre pentru „Adevărul”.

Dar, iată că, dl. primar care se preocupă foarte mult de imaginea sa pe Facebook, comite o a doua greșeală și minte, iar gratuit, că a intrat la Facultatea de Automatică și Calculatoare cu 10 pe linie, la cele două probe de admitere. Minciuna scrisă după ce și-a rectificat CV-ul, menționând că Automatica ar fi terminat-o „fără licență”.

Alte articole:   Strada pe care a construit tovarășul primarului Coliban și al USR-iștilor e prima reparată din Brașov!

Adevărul este cu totul altul: media de admitere a fost 9,63, la examenul susținut în sesiunea de toamnă, din septembrie. Deci, nu 10. Dacă ar fi luat nota maximă la una dintre probe, atunci la cea de a doua nota obținută a fost de 9.26. Rezultate excelente, de altfel, dar… nu erau perfecte pentru actualul primar Coliban, care a mințit din nou.

Acum avem și explicația pentru care Coliban scria că „a înțeles repede că primii doi ani vor fi matematică, fizică și electronică”. Notele de la examene ne-au lămurit că nu era fanul acestor științe exacte.

Aici se vede foarte clar că situația în anul IV de studii nu este încheiată, pentru că nu a absolvit toate examenele

Și, pentru că unii neomarxiști din USR Brașov au contestat faptul că Allen Coliban ar fi fost exmatriculat, acuzându-ne că nu este adevărat acest lucru (că a mințit cu nerușinare nu conta), cu un limbaj golănesc specific acestei formațiuni pe site-urile de socializare, iată scris acest lucru, albastru pe alb. În fotografia de mai jos se mai vede că nici anul 3 nu a fost încheiat.

Alte articole:   Locuințe mai scumpe cu aproape 10%, în primul trimestru din acest an. Ce prețuri sunt în Brașov?

Coliban recunoaște că „a editat” informațiile

Edilul braşovean a încercat să explice situaţia pe pagina de internet colibanprimar.ro şi recunoaşte că a editat ulterior informaţiile.

„Am editat descrierea din CV, astfel încât să fie clară partea legată de licenţă şi regret că nu am clarificat-o mai devreme. Da, am renunţat la a-mi da licenţa în 2005, după ce terminasem anul 5 de facultate. Cu mintea de acum poate că aş lua o altă decizie, dar la 20 şi ceva de ani şi în contextul de atunci a fost decizia cu care am fost împăcat. Am avut noroc că, din punct de vedere profesional, au contat mereu doar rezultatele pe care le-am obţinut, nu diploma, IT-ul fiind un domeniu plin de astfel de exemple”, e explicaţia dată de Coliban.

Alte articole:   Directorul lui Coliban de la CSM Corona recunoaște că a ajuns șef fiind membru USR. Și vrea drept la replică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
 1. […] Brașovenii de buna credință nu au putut să creadă că primarul Allen Coliban a putut să mintă gratuit, cu atâta nonșalanță, și să-și treacă în CV faptul că a „terminat” Facultatea de Automatică și Calculatoare din București. Apoi, și-a modificat biografia și a precizat că, de fapt, ar fi terminat facultatea, dar „fără” licență. Adevărul este că a fost exmatriculat, conform Deciziei nr. 177/19.03.2009 scrie newsbv.ro  […]

  Reply
 2. Nu reiese din niciunul din documentele prezentate faptul ca domnul Coliban ar fi pretins ca a intrat cu nota de admitere 10 la facultatea de automatica si calculatoare din Bucuresti. Astfel, titlul articolului nu este justificat de continutul lui. Scopul articolului este de a sugera faptul ca domnul primar Coliban a mintit intr-o anumita privinta, bazat pe faptul ca a mintit anterior cu privire la o chestiune asemanatoare. Un asemenea argument nu este valid, si va invit sa nu dati importanta acestui articol a carui singura menire este de a inspira neincredere fata de actualul primar al Brasovului.

  Reply
 3. Ar trebui sa se verifice daca la media de admitere a fost luata in considerare si media de bacalaureat. Domnul Coliban a spus ca a luat 10 la ambele probe, nu ca ar fi intrat cu media 10. Este totusi o diferenta. In plus, decizia de exmatriculare este luata in 2009, adica la 5 ani dupa ce dumnealui ar fi terminat studiile. Faptul ca a fost exmatriculat dupa aceasta perioada este irelevant. La fel cum este irelevant faptul ca notele la anumite discipline nu erau mari, ci de trecere. Din ce observ domnul primar avea note foarte mari la disciplinele legate strict de domeniul informaticii. Nu poti blama o persoana ca nu considera matematica sau fizica de interes. Nu cred ca este important daca domnul Coliban stie sa rezolve integrale sau sa va enunte ecuatiile lui Maxwell. Este evident ca acest articol este subiectiv si instiga la neincredere in noul primar. Chiar nu ne mai facem bine? Macar a avut decenta sa recunoasca ca a modificat informatiile.

  Reply
  • A avut decenta sa recunoasca ce? Ca in prima faza a scris ca A TERMINAT facultatea, cand a izbucnit scandalul si-a editat CV-ul si amentionat că, de fapt, ar fi fără licenta, pentru ca adevărul să fie ca a fost exmatriculat. Eu zic ca pentru asta trebuie blamat

   Reply
  • Anul 4 e praf (poza 2 cu note) si atunci se face cea mai multa inginerie a sistemelor de calcul. La sisteme de operare nici n-a trecut, deci nu era integralist in momentul exmatricularii. Nu se vad notele din anii 2 si 3, dar cred ca si la DCE si teoria sistemelor avea niste probleme nerezolvate.

   Reply
 4. Mai presus de toate este vorba despre integritatea pe care domnul primar Coliban a susținut că o are
  A vrut sa fie ce nu poate fi
  Întotdeauna este mai bine mai târziu decât niciodata(faptul că s-a aflat după alegeri)
  A ignora articolele care releva minciuna înseamnă că acceptam lipsa de integritate și hotia

  Reply
 5. Nu este singura minciuna din CV. Dl Coliban ne a fost antreprenor de succes. In declaratia de interese depusa la Senat in 2016 apare asociat in doua firme care erau vai mama lor: fara angajati, sau doar cu un angajat in anumiti ani, fara profituri, cigre de afaceri insignifiante… nu putea trai din ele. Datele sunt publice pe site-ul Ministerului de Finante. Nu rezulta de nicaieri ca a avut o cariera fantastica si nemaipomenita in IT. La ce firme a lucrat? Din documentele oficiale rezulta ca in 2016, cand a devenit senator, traia din ce primea de la Federatia Internationala de Curling, aproximativ 2000 de euro/luna, printr-un contract facut pe PFA. CV-ul domnului Coliban este fake. Si de politica s-a apucat in 2012, nu in 2016, asa cum declara oficial…

  Reply
 6. Un ratat ajuns prea sus bazat pe minciuna.ntrebam staful li de campanie inainte de alegeri cand a divortat:inainte sau dupa ce afost ales senator.Mi s-a raspuns ca nu e esential.Iata mincinosul si cuceritorul ca iese la rampa.Acesta e doar inceputul.

  Reply
 7. […] de ce susține că și-a încheiat cei cinci ani de studii, când din documentele publicate de News.Bv reiese clar că anul IV nu are situația încheiată pentru că actualul primar nu a absolvit toate […]

  Reply
 8. Esential este ca a mințit, restul este fudulie…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.