blog-logo

Moment de reculegere, la Suceava, în memoria polițistului de la Braşov decedat din cauza infectării cu COVID-19

Moment de reculegere, la Suceava, în memoria polițistului de la Braşov decedat din cauza infectării cu COVID-19

Astăzi, la ora 12.00 toți polițiștii suceveni aflați în serviciu au ținut un minut de reculegere pentru un coleg care a pierdut lupta boala și a plecat prea devreme dintre noi.

Mesajul polițiştilor, mai jos:

Drum lin printre îngeri, drag camarad!

Astăzi, la ora 12,00, a avut loc înmormântarea colegului nostru Ionuț Hanganu, de la IPJ Brașov – Poliția Transporturi. Subcomisar de poliție, șef al Biroului de Investigații Criminale, colegul nostru avea doar 34 de ani când pierdut lupta cu noul coronavirus.

Colegii din toată țara au ținut un moment de reculegere pentru Ionuț Hanganu și pentru toți cei care pănă astăzi ne-au părăsit din cauza acestei pandemii, pornind sirenele autospecialelor de serviciu.

Această necruțătoare boală nu iartă pe nimeni, indiferent de vârstă, profesie, poziție socială sau orice alt element subiectiv care ne poate da impresia că suntem intangibili. Depinde doar ne noi toți să ne protejăm pe noi, pe cei dragi nouă, copii, bunici, colegi. O putem face cu un simplu gest: acela de a purta mască și de a respecta măsurile de prevenire a răspândirii bolii indicate de specialiști.

În memoria colegului nostru și a tuturor celor care nu mai sunt. Pentru toți cei care luptă în fiecare zi cu efectele pandemiei. Pentru noi toți și mai ales pentru siguranța copiilor și părinților noștri,

P U R T A Ț I M A S C A D E P R O T E C Ț I E !

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un gălățean și-a făcut praf bicicletele la parcarea subterană de la AFI (Video)
  1. A murit împușcat ce dracu, la datorie? Sunteti ridicol de penibili… Niste copii de gradinita care o striga pe mama ca s-a imbolnavit un coleg…?! Absolut penibili sa va folosiți de moartea survenita din motive in afara de serviciu sa folositi imaginea institutiei. De altfel nu ma mir, voi sunteti cei care ii acompaniați pe interlopi. Daca murea de cancer atunci ieseati cu girofar trei zile? Voi aveti creier de polițist am uitat, grupa mare de gradinita : NINO NINO NINO!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.