blog-logo

Table interactive la un liceu din Făgăraș, prin bugetarea participativă

Table interactive la un liceu din Făgăraș, prin bugetarea participativă

Patru table interactive (smart board) au intrat în dotarea Colegiului Național „Radu Negru” din municipiu, fiind primul proiect implementat prin procesul de bugetare participativă 2020 al Primăriei Făgăraș.

Tablele facilitează procesul de predare-învățare, mai ales în această perioadă în care elevii sunt nevoiți să participe de la distanță la cursuri. Acestea permit conectarea partenerilor educaționali în timp real, utilizând multiple platforme dedicate și aplicații de învățământ online sau videoconferință. Participanții pot să interacționeze cu conținutul lecției și să continue comunicarea eficientă cu colegi, profesori sau colaboratori.

Potrivit părintelui care a inițiat proiectul destinat unității de învățământ, prin dotarea sălilor de clasă cu astfel de dispozitive se dorește creșterea calității învățământului, eficientizarea procesului educațional și adaptarea la nevoile elevilor.

Alte articole:   Pacienții cu transplant și cei aflați pe lista de așteptare au prioritate la vaccinare

În total, anul acesta, în cadrul procesului de bugetare participativă au fost declarate câștigătoare 8 proiecte din cele 31 supuse la vot. Toate se află în diverse stadii de implementare, fiind finanțate din bugetul local al municipiului Făgăraș cu suma totală de 500.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate