blog-logo

Doi bărbați au ajuns în arest după ce au tâlhărit un biciclist

Doi bărbați au ajuns în arest după ce au tâlhărit un biciclist

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

În fapt, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 42 ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localității Părău, județul Brașov, ar fi fost agresat fizic de către două persoane necunoscute și deposedat de telefoanele mobile pe care le avea asupra sa.

În urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au identificat autorii faptei, aceștia fiind  doi bărbați în vârstă de 24 ani, respectiv 26 ani.

La data de 05 noiembrie, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare, în urma cărora au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace de probă, printre care și telefoanele mobile reclamate ca fiind sustrase.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate