blog-logo

Campania electorală pentru alegerile parlamentare începe astăzi şi se încheie pe 5 decembrie. Ce reguli sunt în contextul pandemiei?

Campania electorală pentru alegerile parlamentare începe astăzi şi se încheie pe 5 decembrie. Ce reguli sunt în contextul pandemiei?

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie începe vineri şi se va încheia pe 5 decembrie la ora 7.00. Campania va fi în condiţii similare celei pentru alegerile locale, în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, scrie News.ro.

Astfel, întrunirile şi evenimentele electorale în spaţiul închis se vor desfăşura cu maximum 20 de persoane, iar cele în aer liber cu maximum 50 de persoane. În cazul acţiunilor desfăşurate pe stradă, numărul persoanelor care se deplasează sau formează un grup este limitat la 6, iar pentru acţiunile din uşă în uşă la 2 persoane. De asemenea, cei care participă la o acţiune electorală din uşă în uşă sau la una de distribuire a materialelor de propagandă electorală vor purta masca de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata interacţiunii între acestea şi cetăţeni, menţinând distanţa fizică de minimum un metru între oricare doi oameni.

Alte articole:   Peste 160 de șoferi au rămas fără permise de conducere, în Brașov

Detalii aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.