blog-logo

Minciună grosolană a primarului Coliban: nu a făcut Automatică și Calculatoare. Allen Coliban exmatriculat!

Minciună grosolană a primarului Coliban: nu a făcut Automatică și Calculatoare. Allen Coliban exmatriculat!

Primarul Allen Coliban şi-a mistificat CV-ul în privinţa absolvirii Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti. Nu numai că nu a absolvit-o, ba chiar a fost exmatriculat! Acuzaţiile vin din partea a doi profesori universitari din Bucureşti: Ciprian Dobre, care este prodecan la Facultatea amintită şi Traian Rebedea.

„Vai de România fără hoție – pentru că este o hoție sa minți că ai o diploma”, și-a început atacul la adresa lui Allen Coliban profesorul conferențiar Traian Rebedea.

Allen Coliban exmatriculat: acum își șterge repede urmele

„Dl. Coliban, aproape 20 de ani ați mințit că sunteți absolvent al A&C. Acum ștergeți repede urmele. Mă întreb dacă un om care minte de 17+ ani este un om nou, care va aduce schimbare reală în România. Și oare mai este întreg la cap sau este un om frustrat, dacă a trebuit să mintă atâta timp. Vă dați seama că poate acum află toate rudele și cunoștințele sale adevărul”, a scris pe Facebook Traian Rebedea, profesor asociat la Universitatea Politehnica din București.

Alte articole:   Schiorii care ajung în Sinaia vor avea skipass unic la transportul pe cablu, din acest sezon

După aceste afirmaţii, Coliban a avut grijă să îşi modifice CV-ul atât pe site-ul Senatului, cât şi al USR, precizând că nu ar fi luat licenţa…

A mințit ca să fie votat !

„A mintit ca sa fie votat si a facut fals in declaratii oficiale pe senat.ro. Sper sa se sesiseze si Parchetul. Sa verifice daca nu e cumva fapta penală. Eu chiar nu cred ca toti politicienii sunt hoti sau corupti. Mentalitatea asta a noastra ca toti sunt hoti peste tot strica mult. Asa zic si plagiatorii, si cei care isi fac treaba de mantuiala. Este foarte facil sa justifici orice prin «toti fac asta»”, a mai comentat Rebedea pe Facebook.

Alte articole:   În România sunt peste 17.500 de persoane infectate cu HIV

Bomboana pe coliva studiilor lui Coliban o pune prodecanul de la Facultatea de Automatică și Calculatoare, prof. univ. dr. Ciprian Dobre. Făgărășean la origini, acesta precizează că noul primar al Brașovului nu numai că nu a absolvit (cu sau fără licență facultatea), ci a fost EXMATRICULAT!

Practic, Coliban a minţit cu nonşalanţă privind studiile sale. De ce a făcut-o? Greu de spus, cât timp terminase o altă facultate. Și nici nu era o condiţie sine qua non de a fi senator sau primar…

Explicaţiile pe care a încercat să le ofere ulterior sunt subţiri. Și nu vin decât să confirme că a renunţat la Automatica încă din primii ani (dacă nu chiar primul) de studii. Să pretinzi că renunți la Automatică – Calculatoare pentru că e prea multă Matematică şi Fizică este penibil. Că doar nu se studia botanica şi zoologie.

Alte articole:   Ce alimente au fost mai ieftine în noiembrie și care s-au scumpit?

În concluzie, după ce la început pretindea că A TERMINAT Facultatea de Automatică şi Calculatoare, primarul Braşovului ajunge să recunoască faptul că A RENUNŢAT la aceste studii. Și minte în continuare că ar fi vorba doar despre faptul că nu a luat licenţa. Or, nici nu se pune problema să fie integralist.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Noutăți RAPID și pe canalul de Telegram: Abonați-vă AICI

Distribuie dacă îți place!
 1. Cel mai grav e lipsa de maturitate. Cat de naiv poți să fi, să crezi că nu vei fi descoperit? Oricine intră în viața politică, e luat în colimator. Pe măsură ce notorietatea îți crește, cu atât ești mai scormonit.

  Reply
 2. Scormoniti perseverent in rah**, dragi scormonitori! Veti trai mai bine!

  Cenzurati un comentariu – citit eventual de câtiva voyeuristi – si veti avea succes!

  …da stiu, adevarul trebuie spus! Veti avea succes! Injurati-i pe cei de alta parere! Veti fi fericiti! ;-))

  Toate cele bune!

  Reply
  • Mai scormonitori decat usristii in mult mai mult rahat, nu exista. Stiu ca doare, dar trebuie sa-l inghiti rahatul asta! ))) ei au dus scormonitul la nivel de arta. nu te mai victimiza, ba!

   Reply
 3. Eu nu tin cu nimeni, ideea e sa vedem ce poate sa faca pentru Brasov baiatul. Fiind si brasovean poate sa conteze pentru el/noi. Pe de alta parte el poate fi mai mult decat bine intentionat. Toata lumea care lucreaza la primarie e aceeasi , nu s-au facut alegeri pentru secretare si altii din primarie. Asa ca mare lucru nu vad sa se schimbe, oamenii aceeasi, alti sefi. In concluzie daca personalul primariei nu se aliniaza la noile cerinte, nu vad nici un progres. Important ca este acum primar si orice ar fi fost in trecut, a trecut. Hai sa ne gandim la un viitor frumos in care Brasovul are de castigat. Multumesc

  Reply
 4. Morala? Trebuia ales băsistul Mihai Costel! Sau Ialomițianu – tot băsist!

  Reply
  • Nu mai Melos Negros, nuu…Morala (pe care o invoci) e ca acest Coliban nu e cu nimic mai bun decat cei pe care ii mentionezi. Minciuna si hotie – exact din partea USRistului care, vezi doamne, sustine dreptatea, corectitudinea, respectarea legii. Trebuie sa ai mare tupeu sa le dai lectii altora, iar tu sa minti atatia oameni si atatia ani….

   Reply
   • Clotilde Armand a mintit ca a fost angajat la EGIS in CV. dE FAPT Ea a fost furnizor de servicii, lucra pe PFA(declaratie de avere). Este ca si cum unul care repara (contract prestari servicii) la Senat, lucreaza la senat.

    Reply
   • Dupe ce l-au ales în draci de 4 ori la rând pe analfabetul penal Scripcaru care fură și minte cum respiră, acum se dau cu capul de pereți că de ce Allen Coliban n-ar două diplome! Și mai ales că de ce i-a mințit pe ei care nu permit minciuna!

    Reply
    • Melosule, ori nu vrei sa intelegi, ori…..Nu faptul ca acest Coliban nu are doua diplome e problema (putea sa nu aiba niciuna), ci faptul ca a MINTIT cu SENINATATE atatia ani (sa nu mai vorbim de inducerea in eroare a alegatorilor). Iar asta spune foarte mult despre caracterul si abordarea omului. Om care astazi conduce Brasovul….

     Reply
 5. USR Plus, niște hoți care nu au mai avut loc in partidele politice (pline de asemenea specimene) și și-au făcut partidul lor, să poată fura și ei.

  Reply
 6. dumitru rizoaica 8 noiembrie 2020, 5:36 PM

  DOAR romanii IDIOTI mai pot fi manipulati cu hotia si coruptia din Romania, acum cand avem solutie pentru PREVENIREA lor!

  Reply
 7. Neculai Ghindeal 9 noiembrie 2020, 12:25 AM

  Auziți, da-n USR-ul ăsta nu-i ia nimeni la purecat pe cei care-s mai cu moț și vor să ajungă să conducă țara asta? Cred că cea mai bună mișcare pe care o poate face boborul e să-i sancționeze la parlamentare, pentru că se pare că-s la fel de bandiți ca și ceilalți, deși se dau partid nou cu oameni noi, vezi doamne, rupți din soare nu alta.
  La început l-au sabotat pe Nicușor Dan că incorect politic, pe urmă au săpat-o pe Clotilde Armand, până a ajuns la conducere cine trebuia să ajungă. Cel puțin așa văd eu lucrurile din tribună. Și pe urmă au început să-i facă fițe lui Cioloș, care din punct de vedere politic e tot pe-acolo, dar se pare că deranjează niște indivizi care trag sforile în spatele USR-ului.
  Poate să-mi spună și mie cineva care-i diferența dintre plagiatorul de Ponta și ‘nea Coliban ăsta cu prenume englezit. Vezi doamne, l-a numit tac-su după un mare om de știință, da’ junioru’ n-a mai catadicsit să termine și el o facultate. Da’ a pus-o-n CV că dă bine la bobor. A „uitat” însă să spună că a fost EXMATRICULAT! Deci nu că s-a lăsat că avea de crescut copii acasă sau a pus pe roate cine știe ce afacere care urma să surpe Microsoftul și Amazonul și mai știu eu ce. Nuuu… EXMATRICULAT ca ultimul târtan! Pe vremea mea, dacă te exmatricula, erai fiul ploii. Ce-i drept, nu erau atâția absolvenți de facultate ca acum.
  Eu unu’ n-o să votez panaramele ăstora din USR, că mă calcă pe nervi ceva de speriat.

  Reply
 8. […] Primarul municipiului Braşov, Allen Coliban (USR-PLUS), este acuzat că a minţit atunci când a trecut în CV faptul că este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti. Prodecanul facultăţii, Ciprian Dobre spune că edilul nu doar că nu a absolvit facultatea, ci a fost şi exmatriculat, scrie newsbv.ro (click aici). […]

  Reply
 9. […] Acuzațiile vin din partea a doi profesori universitari din București: Ciprian Dobre, prodecan la facultatea respectivă, și Traian Rebedea, profesor asociat la Universitatea Politehnica din Capitală, potrivit Newsbv.ro. […]

  Reply
 10. […] El este acum acuzat de doi profesori universitari din Bucureşti: Ciprian Dobre – prodecan al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare – şi Traian Rebedea – de la Universitatea Politehnică Bucureşti, că acesta nu a absolvit cursurile Facultății de Automatică – așa cum și-a trecut în CV – și chiar a fost exmatriculat, potrivit newsbv.ro. […]

  Reply
 11. […] Primarul municipiului Brașov, vicepreședintele USR Allen Coliban este acuzat că a mințit în CV trecând la studii că a urmat cursurile Facultății de Automatică și Calculatoare din București, când de fapt a fost exmatriculat, scrie Newsbv.ro. […]

  Reply
 12. […] încercat să își închidă anul fiind exmatriculat în 2009. După dezvăluirile apărute în News Brașov și dezvoltate de Adevărul, Coliban și-a modificat CV-ul, dar tot greșit, susținând că a […]

  Reply
 13. […] El este acum acuzat de doi profesori universitari din Bucureşti: Ciprian Dobre – prodecan al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare – şi Traian Rebedea – de la Universitatea Politehnică Bucureşti, că acesta nu a absolvit cursurile Facultății de Automatică – așa cum și-a trecut în CV – și chiar a fost exmatriculat, potrivit newsbv.ro. […]

  Reply
 14. […] Bucureşti, îl acuză pe noul primar al Braşovului că şi-a falsificat CV-ul, scrie Newsbv.ro. Informaţia referitoare la CV-ul lui Coliban apare, de altfel, şi pe Wikipedia, iar […]

  Reply
 15. […] dezvăluirile apărute în News Brașov și dezvoltate de Adevărul, Coliban și-a modificat CV-ul, dar tot greșit, susținând că a […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.