blog-logo

Minor fără permis de conducere, prins de polițiști la volanul unei mașini furate

Minor fără permis de conducere, prins de polițiști la volanul unei mașini furate

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “furtul în scop de folosință”.

În fapt, la data de 04 noiembrie 2020, în jurul orei 17.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 15 ani, care conducea un autovehicul pe strada Agricultorilor din municipiul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, autovehiculul aparține mamei tânărului, iar cel din urmă ar fi sustras cheia autoturismului în vederea conducerii acestuia pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.