blog-logo

FOTO Vandalism pe Muntele Tâmpa

FOTO Vandalism pe Muntele Tâmpa

Potrivit unei postări publicate pe pagina de facebook My Name: Brasov, un act de vandalism a avut loc, zilele trecute, pe Muntele Tâmpa. Structurile de lemn de aici ar fi fost tăiate cu drujba și aruncate în vale.

„Zilele trecute au fost vandalizate structurile din lemn de pe Tampa. Au fost taiate fara mila cu drujba de niste persoane…fara cultura. E incredibil sa cari o drujba pana in varful muntelui, ca sa faci asa ceva…e de nedescris. Scara a fost aruncata in vale iar partea de deasupra casutei de observatie spre cartierul Schei, se afla aruncata langa girueta de pe varful Tampei.

La acest proiect au lucrat in anul 2015, 12 arhitecti tineri, oameni cu o dorinta pentru frumos. Cel mai dificil lucru pentru ei a fost caratul lemnului pana pe varful Tampei. Incotro ne indreptam…nu putem lasa muntele Tampa care este inima orasului nostru la indemana unor oameni de nimic”, se arată în postarea de pe pagina de facebook My Name: Brasov.

Alte articole:   Haosul din Ministerul Sănătății, devoalat după demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan

FOTO: MY NAME: BRASOV

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate