blog-logo

Femeie agresată fizic de fostul concubin

Femeie agresată fizic de fostul concubin

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “amenințarea” și ”lovirea sau alte violențe”.

În fapt, la data de 03 noiembrie 2020, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în proximitatea imobilului de domiciliu, ar fi fost amenințată și agresată fizic de către fostul său concubin.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.