blog-logo

Doi urşi din Ucraina, la Sanctuarul Libearty. Asociația Milioane de Prieteni, apel pentru salvarea lor

Doi urşi din Ucraina, la Sanctuarul Libearty. Asociația Milioane de Prieteni, apel pentru salvarea lor

Reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni fac un apel pentru salvarea a doi urși chinuiți într-o cușcă minusculă dintr-un parc zoologic din Ucraina.

Asociația, care a salvat sute de urși de la o viață crudă și abuzivă de captivitate, vrea să-i ajute și pe cei doi urși și să-i găzduiască la Rezervația din Zărnești, însă în contextul pandemiei de coronavirus Sanctuarul Libearty a fost închis, astfel veniturile s-au redus, și cer ajutorul publicului.

Doi urși, chinuiți într-o cușcă minusculă dintr-un parc zoologic din Ucraina, au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor. Alisa și Timka trebuie să ajungă urgent în sanctuarul AMP Libearty și pentru salvarea lor avem nevoie de ajutorul vostru.

Alisa are 27 de ani, este oarbă și a fost “mașină“ de făcut pui. Nu se știe unde ajungeau puii ei, dar ea de fiecare dată după ce năștea rămânea cu sufletul împietrit de durere și marcat pe viață. Din cauza stresului, Alisa se leagănă înr-un ritm știut doar de ea, parcă să își aline durerea.

Timka este partenerul de viață al Alisei. Are 20 de ani și este un urs masiv, de circa 400 de kilograme, tatăl tuturor puilor care au fost smulși de lângă Alisa.

Asociația @LAEO din Ucraina, s-a implicat în salvarea lor și i-a luat în custodie. Nici nu le putem mulțumi îndeajuns pentru tot efortul depus de ei pentru salvarea acestor urși! Ei vor suporta și costurile transportului urșilor.

Timka a fost castrat, dar a rămas ca dantura lui, afectată grav de mâncarea total neadecvată, să fie tratață de noi.

Cum porțile sanctuarului AMP Libearty sunt închise publicului și astfel a dispărut o mare parte dintre veniturile asociației, avem nevoie de sprijinul vostru pentru a acoperi cheltuielile medicale și de îngrijire a acestor două suflete.

Dacă totul merge bine, săptămâna viitoare Alisa și Timka vor ajunge la AMP Libearty, noua lor casă, și se vor putea bucura de o viață la care credem că nici nu mai îndrăznesc să viseze„, au transmis reprezentanții asociației AMP Libearty de la Zărnești pe pagina de Facebook.

Alte articole:   România primește doze noi de vaccin Pfizer

Cei care doresc să se implice prin donație o pot face AICI.

Foto: facebook.com/asociatia.milioanedeprieteni/

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.