blog-logo

Peste 1 milion de euro, pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Făgăraș

Peste 1 milion de euro, pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Făgăraș

Primăria municipiului Făgăraș a scos la licitație, în sistemul electronic de achiziții publice, contractarea de servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția de lucrări de construire, pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Făgăraș, județul Brașov”.

Obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă creșterea eficienței energetice a cădirilor rezidențiale din Municipiul Făgăraș și îmbunătățirea condițiilor de viață a locuitorilor acestuia prin valorificarea condiților de confort interior, reducerea consumurilor energetice și scăderea emisiilor poluante.

Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale se va asigura prin realizarea unor lucrări de intervenție care să determine diminuarea consumurilor energetice pentru încălzirea apartamentelor, în condițiile asigurării și menținerii climatului termic interior, prin limitarea pierderilor de căldură către mediul exterior, precum și ameliorarea aspectului urbanistic al localității. 

Alte articole:   Educație Juridică Brașov - Lege nouă: evazioniștii scapă de închisoare

Valoarea totală estimată a contractului este de 4.954.706,46 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2.12.2020, ora 15.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate