blog-logo

Ghișeele Oficiului de Cadastru Brașov rămân închise încă două săptămâni

Ghișeele Oficiului de Cadastru Brașov rămân închise încă două săptămâni

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Brasov, prelungește sistarea activității de relații cu publicul la ghișeele sale din municipiul Brașov, până la data de 13.11.2020 inclusiv.

În această perioada, persoanele fizice/juridice autorizate, notarii publici, executorii judecătorești vor continua să depună cererile exclusiv on-line, însoţite de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea, în format electronic sau pe suport informatic, eliberarea documentelor fiind făcută exclusiv în format electronic.

Celelalte persoane fizice sau juridice pot solicita exclusiv on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul birourilor notariale sau a persoanelor fizice/juridice autorizate.

Alte articole:   Modelul contractului de muncă, modificat. A fost introdusă o nouă obligaţie pentru angajatori

Pentru restul serviciilor, cererile se pot depune utilizând serviciile specializate de poșta sau de curierat, cu achitarea tarifelor prin ordin de plată sau mandat poștal.

Documentele solicitate vor fi furnizate in format electronic pe adresele de email indicate de deponenți la momentul depunerii cererii sau prin poștă.

În această perioadă serviciul de consultare documente nu va putea fi furnizat, solicitanții fiind rugați să utilizeze serviciul de furnizare de copii după înscrisuri.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de BCPI Brasov prin e-mail sau accesând site-urile www.opcibv.ro și www.ancpi.ro, dar și prin intermediul unui call-center, care funcționează nonstop 24/7 fără operator uman și cu operator uman de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 –16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Alte articole:   Profesorii nevaccinați ar putea preda doar online. Cîmpeanu: Există presiune din partea părinților

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Brasov sunt următoarele:

Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliară Brașov

  • Tel: 0368.139.959; 0268.470.732; 0268.313.071
  • Secretariat – Fax 0268.411.068
  • Registratura – Fax: 0268.473.101
  • E-mail: bv@ancpi.ro; bcpi.brasov@ancpi.ro

Activitatea la ghișeele BCPI Făgăraș, BCPI Rupea și BCPI Zărnești se va desfășura fără interdicții.

Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații în egală măsură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate