blog-logo

Sorin Ghișoi și VW Golf Electric se întorc la Promo Rally powered by Total!

Sorin Ghișoi și VW Golf Electric se întorc la Promo Rally powered by Total!

Pilotul brașovean Sorin Ghișoi și al său automobil electric, VW Golf, la bordul căruia a făcut ”primii pași” într-o competiție sportivă oficială organizată sub egida FRAS, se întoarce la o etapă de Promo Rally powered by Total, după doi ani, în care a evoluat la cel mai înalt nivel, în Campionatul Național de Viteză în Coastă și în Campionatul Național de Super Rally.

mi face o deosebită plăcere să revin printre tinerii participanți la o etapă de Promo Rally powered by Total. Abia aștept să le împărtășesc celor înscriși despre automobilul electric folosit în viața de zi cu zi, dar și despre experiența mea competițională cu această super mașină, a declarat Sorin Ghișoi, care a adăugat sper ca prezența mea să atragă și alți posesori de automobile electrice la acest gen de competiție în etapele viitoare.

Automobilul cu care Sorin a evoluat și câștigat în ambele campionate clasa electrice este un VW Golf construit în garajele Cox Motorsport, sub îndrumarea inginerului francez stabilit în România, Marc Arany, cel care a construit primul Logan electric din România, a declarat Mircea Stelian, managerul proiectului.

Alte articole:   Grădina Zoologică angajează!

Sorin Ghișoi va participa la etapa de duminică în clasamentul concurenților licențiați.

Promo Rally powered by Total se va desfășura în totală concordanță cu cele stipulate în Ordinul Comun al Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății Nr. 1219 / 1634 / 2020 privind regulile ce trebuie respectate pentru desfășurarea competițiilor în aer liber.

Organizatorii reamintesc tuturor celor care sunt interesați să participe la acest gen de competiție sportivă câteva din regulile de respectat:

 • Prezența spectatorilor este restricționată complet pe toată desfășurarea etapei;
 • Purtarea măștii de protecție este obligatorie;
 • Se va păstra obligatoriu distanțarea fizică.

Lista de înscrieri pentru Promo Rally powered by Total poate fi accesată aici:
• Lista de inscrieri (pdf)

Alte articole:   Mâine Conferinta OM vs Tehnologie cu numărul #3, organizată de Grupul Iubim Brașovul

Programul zilei întâi – Promo Rally powered by Total (01 Noiembrie 2020):

 1. 08:30 – 09:30 Verificări tehnice
 2. 09:45 – 10:30 Recunoaștere
 3. 10:30 – 11:45 Antrenament
 4. 11:45 – 12:00 Parc tehnic
 5. 12:00 – 13:20 Concurs 1
 6. 13:20 – 14:40 Concurs 2
 7. 14:40 – 16:00 Concurs 3
 8. 16:30 Festivitatea de premiere

Promo Rally powered by TOTAL este susținut de: 

 • TOTAL România – partener oficial
 • Pro-X, Konvekta, TELL Security Systems, Cyclon Motorsport, Auto Chelu, TehnoSting, Infinity Trophy, Angelli – parteneri

Promo Rally powered by TOTAL este organizat de Asociația Județeană de Automobilism Sportiv prin clubul Auto Blic sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate