blog-logo

Informații importante referitoare la campania „Dar din suflet pentru seniori”

Informații importante referitoare la campania „Dar din suflet pentru seniori”

Referitor la Campania „Dar din suflet pentru seniori” derulată cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun până în data de 31.12.2020, Direcția de Asistență Socială Brașov anunță extinderea programului de lucru în care se pot ridica tichetele sociale în valoare de 100 de lei.

Începând cu data de 02.11.2020 distribuirea tichetelor sociale se va face după următorul program: luni, marți, miercuri, vineri 08:30-15:00 și joi 08:30-17:00, cu pauză pentru dezinfecție în intervalul orar 11:00-11:30. Menționăm că măsura s-a luat pentru a veni în sprijinul beneficiarilor.

Având în vedere că în această perioadă beneficiarii care nu au ridicat tichetele valorice sau nu au primit pachetul cu alimente distribuite în locul tichetelor valorice aferente Campaniei „Dar din suflet pentru seniori” cu ocazia Sărbătorilor Pascale pot intra și în posesia acestora, având obligația prezentării unui cupon de pensie din perioada februarie – august 2020

Alte articole:   Cod galben de căldură și disconfort termic ridicat, luni și marți, la Brașov

Distribuirea tichetelor valorice se va face cu respectarea tuturor regulilor impuse de autorități în această perioadă și luarea măsurilor necesare în scopul protecției, securității și sănătății beneficiarilor și angajaților.

Pentru relații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon 0368-469995, pe adresa de email dasbv@dasbv.ro sau la sediul Direcției de Asistență Socială Brașov, din str. Panselelor, nr. 23.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov