blog-logo

Tarom anulează TOATE zborurile către Londra, din 7 noiembrie, până pe 30 noiembrie

Tarom anulează TOATE zborurile către Londra, din 7 noiembrie, până pe 30 noiembrie

Numeroase alte zboruri anulate către München, Amsterdam, Oradea și Suceava, pe fondul crizei sanitare din Europa. Lista curselor anulate.

Tarom nu a precizat dacă ulterior zborurile vor fi reluate, dar anunță că persoanele cu bilete de avion achiziționate în zilele menționate și pe aceste relații vor fi contactate de către TAROM pentru a alege alte zile de călătorie pentru aceste zboruri. „În cazul în care, din diverse motive care nu țin de compania TAROM, nu s-a reușit contactarea dvs., vă rugăm să apelați Call Centerul TAROM”, adaugă reprezentanții companiei.

Anunțul oficial al companiei:

Vă informăm că din cauza contextului actual complicat, Tarom va opera o serie de modificări în actualul orar de zbor. Astfel:

Alte articole:   Au reînceput lucrările la „Drumul pe sub munte”

– în perioada 7 noiembrie – 30 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Londra se vor suspenda. Persoanele care au achiziționat bilete pe această relație și nu au fost deja contactate sunt rugate să ne scrie la contact@tarom.ro / lonoffice@taromuk.co.uk sau să apeleze Call Center-ul TAROM – https://www.tarom.ro/call-center-tarom – în zilele de 2, 9 și 16 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Bruxelles se vor anula;

– în zilele de 11, 18 și 25 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre München / Munich se vor anula;

– în zilele de 13, 20, 27 noiembrie și 4 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Amsterdam se vor anula;

Alte articole:   Cutremur cu magnitudinea 3,1, produs în judeţul Vrancea

– în zilele de 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 25 noiembrie și 1, 3, 8, 10, 15 decembrie 2020, zborurile către și dinspre Oradea se vor anula;

– în zilele de 4 și 6 noiembrie 2020, zborurile către și dinspre Suceava se vor anula, se arată în anunțul Tarom.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate