blog-logo

Duelul declaraţiilor dinaintea meciului Corona -SR Braşov

Duelul declaraţiilor dinaintea meciului Corona -SR Braşov

Antrenorul principal al Coronei, Călin Moldovan, a declarat înaintea partidei de vineri, cu SR Brașov, că regretă că brașovenii nu vor putea vedea la lucru, pe stadion, două echipe formate din mulți jucători brașoveni.

„E un meci la fel de important ca și celelalte de campionat, un meci de trei puncte. Se întâlnesc două echipe din fruntea clasamentului, dar noi ne dorim sa câștigăm, așa cum ne dorim la orice meci atunci cand intrăm in teren. Cu siguranță și adversarii își doresc același lucru, astfel că eu consider că va fi un meci echilibrat, un meci care, așa ca o părere personală era de văzut, și îmi pare rău că nu pot fi și spectatori în tribună. Era bine, din punctul meu de vedere, ca brașovenii să vadă la lucru, două echipe formate din mulți brașoveni. Pentru că, aș vrea să nu se uite că și noi, chiar daca suntem o echipă nouă, avem atât la nivelul staffului administrativ, staff tehnic cât și la nivelul lotului de jucători, mulți brașoveni, și plus de asta suntem foarte mulți cei care am avut în decursul timpului, legături cu FC Brașov”.

Tehnicianul Coronei subliniază că din punctul Coronei de vedere, vor fi doar orgolii sportive la acest meci. „Vor fi doar orgolii sportive pe teren, din punctul nostru de vedere. Repet, nu avem de demonstrat nimănui nimic. Suntem o echipă de fotbal, muncim, ne antrenăm, jucăm și repet suntem o echipă formată din jucători, antrenori și conducători brașoveni, și nu există absolut nimic în plus decât că ne dorim să câștigăm pe teren”.

Călin Moldovan a mai adăugat că deși i-a fost ciudă de punctele pierdute la Plopeni, nu a fost supărat pe jucătorii lui, considerând că a fost un cumul de factori care a dus la acel rezultat de egalitate. „Nu am fost supărat pe jucătorii mei, am fost supărat pe ceea ce s-a întâmplat la Plopeni în repriza a doua, am pierdut două puncte pe care le-am avut în mână, a fost un întreg concurs de imprejurări care a dus la acel rezultat. Și greșelile noastre, și ghinionul poate, și două trei decizii de arbitraj, chiar daca nu din cauza arbitrajului am pierdut punctele, totul a făcut ca la final să am o stare de frustrare și ciudă că nu am reușit să luăm punctele. Dar, cu toate acestea, nicidecum nu am fost supărat pe jucători, ci doar pe niște greșeli făcute. Ca la fiecare meci, băieții au jucat, ne-am creat ocazii, am făcut risipă de efort, dar așa cum am spus, mai multe au fost împotriva noastră. Ce e important este că am trecut peste, ne-am pregătit bine și așteptăm cu încredere meciul de vineri”.

De cealaltă parte, antrenorul „stegarilor”, Liviu Nicolae, a vorbit în această dimineaţă despre duelul de mâine şi a precizat că a rămas cu un gust amar din cauza şicanelor împotriva echipei pe care o pregăteşte.

Am discutat cu băieţii după meciul cu Blejoi, unde concentrarea la ultima fază nu a fost cea care trebuia. Cred că este important să corectăm aceste greşeli. Nu cred că psihicul băieţilor poate fi însă afectat, chiar dacă am fost egalaţi pe final. Am mare încredere în ei şi cu siguranţă au înţeles unde am greşit şi vom trata cu mai mare atenţie astfel de faze. Această săptămână a fost puţin altfel. Am întâmpinat o serie de lucruri care nu sunt normale. Stadionul «Tineretului» este folosit de ambele echipe, iar faptul că nu am avut acces la vetiarul pe care îl foloseam de obicei să ne facem antrenamentul de refarere mă detanjează. Nu sunt lucruri normale într-o competiţie. Eu am spus că noi vom trata cu respect pe toată lumea, dar observ că cei din conducerea echipei pe care o vom întâlni mâine au o altă mentalitate, o altă gândire, care din punctul meu de vedere nu este cea normală, nu este cea care ar trebui să existe în ziua de astăzi. Sunt foarte deranjat, în primul rând pentru că băieţii mei sunt cei care nu au beneficiat de acest lucru. Dar îi asigur pe toţi că la ora jocului vom fi bine din toate punctele de vedere şi vom face tot ce putem pentru a obţine cele trei puncte. E un meci de campionat. Îl tratăm cu aceeaşi seriozitate, cu aceeaşi mentalitate. E un joc în deplasare, chiar dacă jucăm pe stadionul unde suntem acasă. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat mi-a lăsat un gust amar. Văd că se vorbeşte despre jucătorii mei, despre faptul că alţii au trecut pe la FC Braşov. Eu spun doar că băieţii aceştia au valoare şi au înţeles să sprijine această echipă. Au înţeles să accepte condiţiile care sunt mult sub nivelul Ligii 3. Dar ei au adus această echipă în lupta pentru primele locuri, care ne pot duce în barajul de promovare. Cred că trebuie să primească apreciere. Nu este cel mai important meci al sezonului. Este un joc cu o echipă care beneficiază de condiţii peste nivelul Ligii 3. Noi trebuie să fim foarte chibzuiţi şi sa fim atenţi la cheltuielile pe care le facem chiar şi cu deplasările şi cu masa jucătorilor. Cei de acolo ar trebui să vorbească mai puţin şi să se gândească la faptul că e uşor să conduci o echipă când sunt bani. Ce au făcut băieţii mei până acum, ne face să înţelegem că sufletul, dorinţa şi munca stau înaintea banilor. Nu este normal să punem presiune pe acest joc. Nu se câştigă nimic şi nu se termină nimic cu acest meci. Întâlnim o echipă cu jucători buni pentru nivelul Ligii 3. Cine se va impune va fi favorită să termine acest an pe primul loc. Dar mai sunt multe meciuri până la finalul sezonului, este o serie echilibrată şi se pot întâmpla multe. Vom câştiga şi vom încheia anul pe primul loc”, a declarat Liviu Nicolae.

Partida dintre Corona Brașov și SR Brașov se va disputa vineri, de la ora 15.00, pe Stadionul Tineretului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate