blog-logo

Expoziția “Culorile Orașului” prezintă Brașovul în GIF-uri

Expoziția “Culorile Orașului” prezintă Brașovul în GIF-uri

Biblioteca Județeană „George Barițiu” prezintă Brașovul printr-o nouă experiență online în Expoziția de GIF-uri “Culorile Orașului”.

O salbă de fotografii ieșite din tipare ne arată și o altă fațetă a Brașovului surprins în mai multe ipostaze, printr-o colecție indedită de artă.

Cele mai îndrăgite obiective turistice din Brașov se transformă într-un film aparte în “fotografii mișcătoare”, fotografii ce prind viață.

Tablouri cu imagini ce se mișcă însoțite de muzică, le puteți vedea într-o nouă experiență oferită de Biblioteca Județeană „George Barițiu”, la adresa culorileorasului.weebly.com.

„Cu prilejul „Zilei Mondiale a Patrimoniului Audiovizual” (27 octombrie) și a „Zilei Internaționale a Animației” (28 octombrie), Biblioteca Județeană George Barițiu Brașov vă invită să descoperiți orașul prin intermediul colecției sale de artă. Pentru că ne-am dorit ca această experiență să fie una inedită, ne-am jucat cu sunetele și mișcarea, în încercarea de a însufleți tablourile și a face călătoria cât mai plăcută. Cele 15 GIF-uri din expoziție vă poartă spre câteva dintre cele mai vizitate obiective turistice din Brașov, permițându-vă în același timp să descoperiți orașul dincolo de granițele centrului istoric”, au transmis reprezentanții instituției culturale.

Dezvoltarea Colecției de Artă a fost inițiată de Monica Andriesei, în urmă cu 20 de ani. În prezent, conține peste 200 de lucrări de grafică și pictură, semnate de artiști plastici valoroși.

Alte articole:   Turcan: România s-a alăturat unui consorțiu european pentru a proteja drepturile muncitorilor români care lucrează în străinătate

Biblioteca Județeană, închisă 14 zile

Conducerea Bibliotecii Județeane „George Barițiu” anunță că datorită Hotărârii CJSU nr.30/21 oct. 2020, art. 3, activitatea cu publicul în toate secțiile și filialele instituției se suspendă pentru o perioadă de 14 zile.

Mai multe informații AICI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov