blog-logo

Consilierii locali PSD Brașov: ,,Vom continua și în acest mandat să luptăm pentru proiectele Brașovului și pentru sănătatea administrației publice locale”

Consilierii locali PSD Brașov: ,,Vom continua și în acest mandat să luptăm pentru proiectele Brașovului și pentru sănătatea administrației publice locale”

Astăzi, în cadrul unei ședințe festive, grupul de consilieri locali PSD Brașov, a depus jurământul pentru un nou mandat în folosul brașovenilor.
Liderul de grup va fi Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale PSD Brașov și fost secretar de stat.

„Obiectivul nostru este, în primul rând, de a reprezenta cât mai bine și mai aplicat, interesele cetățenilor Municipiului Braşov, în Consiliul Local. Ne dorim o comunicare mai eficientă cu Executivul Primăriei și asigurăm toți brașovenii de totala implicare în proiectele orașului nostru. Vom fi vocea tuturor brașovenilor, în plenul Consiliului Local, indiferent de problema pe care o au sau de cartierul în care locuiesc.” a declarat Lucian Pătrașcu, liderul de grup PSD

Consilierii locali din partea PSD Brașov, în mandatul 2020-2024 sunt: Lucian Pătrașcu, Alexandra-Ioana Crivineanu, Marius Valentin Potea și Raluca Maria Stancu.

Brașovul are nevoie de PSD în Consiliul Local. Fiecare dintre noi este profesionist în domeniul lui de activitate și împreună suntem parte a unei echipe cu viziune pentru brașoveni. Sănătatea, infrastructura, educația, turismul, sportul, toate aceste domenii au nevoie de strategii coerente de dezvoltare și ne vom pune toată experiența noastră în realizarea acestora. Vom continua să ne întâlnim cu brașovenii și să avem audiențe, astfel încât Executivul Primăriei să poată fi informat cât mai repede și corect despre ce își doresc locuitorii acestui oraș.” spune Alexandra Crivineanu, consilier local aflat la al doilea mandat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.