blog-logo

Alexandra Crivineanu (PSD): Pentru a prelua controlul asupra pandemiei, trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri

PSD a lansat programul de guvernare pe capitolul sănătate. Viziunea pentru următorii patru ani este ca profesioniștii din sănătate și cetățenii să fie parteneri ai guvernării social-democrate în reformarea sistemului sanitar.

În condițiile în care România se confruntă cu o explozie a cazurilor de coronavirus, iar în județul Brașov se înregistrează zilnic aproape 200 de noi infectări, Alexandra Crivineanu consideră că acțiunile de până acum ale Guvernului pentru gestionarea situației generate de pandemie au fost slabe, ineficiente, întârziate și, în multe rânduri, au lipsit cu desăvârșire. Candidatul PSD la Camera Deputaților readuce în discuție și starea deplorabilă în care se află spitalele brașovene, în plină pandemie.

Alte articole:   DOVLEACUL de Halloween nesculptat poate fi 100% RECICLAT

”Singura obsesie a Guvernului a fost să dea vina pe cetățeni și să pună restricții peste restricții. Cetățenii nu au fost partenerii Guvernului. Ei au fost amendați, acuzați, criticați, abandonați, în timp ce guvernanții au încălcat toate regulile dictate chiar de ei.

În viziunea PSD, pentru a prelua controlul asupra pandemiei, trebuie să îi tratăm pe cetățeni ca parteneri, pentru că o societate divizată nu poate lupta eficient în fața pandemiei.

Trebuie să investim în sistemul de sănătate, să investim în personalul medical, să investim în testarea pe scară largă pe lanțurile epidemiologice, să investim în susținerea mediului de afaceri și a locurilor de muncă și nu în ultimul rând, în educație.

Să nu uităm că spitalele din Brașov sunt în moarte clinică! Vedem pe zi ce trece tot mai mulți oameni nemulțumiți care își spun povestea pe rețelele de socializare. Brașovenii detaliază dezastrul din spitale, prezintă pe larg lipsurile și postează fotografii cu igrasia din încăperi”, a declarat Alexandra Crivineanu.

Alte articole:   Profesorul Florin Paraschiv, atac la Coliban: Terminați cu gașca și cumetriile din sport!

În fața delăsării și demagogiei PNL, doar un plan coerent, făcut și aplicat de specialiști veritabili, va scoate România din criza sanitară.
PSD are nu doar soluții, ci și specialiștii care să le aplice!

”Există o mare diferență între PSD și cei care susțin Guvernul Orban. În timp ce ei sunt mânați de interese politice și electorale, răspunsul nostru în fața pandemiei este determinat de argumentele și expertiza unor profesioniști în domeniul medical și epidemiologic, care s-au alăturat echipei PSD și care sunt pe lista de candidați a partidului nostru.

Iar dacă vom controla pandemia, atunci vom recâștiga siguranța asupra economiei, siguranța locurilor de muncă, siguranța în sănătate și în educație și siguranța unui trai mai bun”, a concluzionat Alexandra Crivineanu.

Distribuie dacă îți place!
 1. Cetateanul Popescu 30 octombrie 2020, 12:29 PM

  Cand vad ca la PSD apar fete noi ce, in niciun caz, nu se „asorteaza” cu vechii membri, parca imi fac sperante ca ceva se poate schimba… Eroare maxima! Fete noi, naravuri vechi. Noile sperante preiau tot ce e mai rau de la vechea garda – modul de gandire. Uita ca au fost la butoane mai mult de 20 ani din ultimii 30. Toti incep declaratiile cu „trebuie sa facem”, „avem solutii” etc. Niciunul nu spune „trebuia sa facem si am facut”. Ati avut tot timpul din lume, o generatie. Chiar daca par activi, scoliti, priceputi, daca-i scuturi putin vezi ca sunt subtiri, superficiali. Unii se lauda cu doctorate, cu experienta. Uita sa spuna ca toata experienta este pe posturi numite, nu castigate prin concurs. Vezi si candidatul la senatori, primul pe lista. Se observa acelasi tip de persoana, care incearca din tinerete, pe fondul unor frustrari, folosind orice mijloace, sa capete un fel de respect, recunoastere. PSD-ul nu este un partid social, este un mod de viata al nostalgicilor, al celor care mai traiesc inca in stereotipurile de dinainte de 1989, ducand lipsa unor „tatuci”, „rezolvandu-si” problemele pe langa institutii sau autoritati, cu abordari de tipul „cunosti pe cineva acolo sa-mi rezolve si mie…?”, asteptand sa fie (ras)platiti doar pentru ca au o varsta, pozitie, sunt saraci sau au votat… Pacat!

  Reply
 2. „PSD a lansat programul de guvernare pe capitolul sănătate.”

  MOFTURI! PSD a fost la guvernare din 2012. Ce-a făcut pentru spitalele regionale pentru care până și PSD-ista Corina Crețu îi critica? Le spunea să se miște mai repejor că riscă să rateze banii europeni. Ce-a făcut PSD-ul? NIMIC! Totul s-a redus la circul din Parlament, unde Iordache și ceilalți miniștri ai justiției se dădeau de ceasul morții să-l scoată bazma curată pe preacuratu’, prea nevinovatu’ de Dragnea și s-o înfunde pe Kovesi. Noroc cu Uniunea Europeană, că a pus-o departe unde n-o s-o ajungă bandiții din PSD.

  Și eu am crezut pentru o clipă, când Ciolacu a dat-o jos pe Dăncilă că în sfârșit, PSD-ul a realizat că nu se mai poate să-i tot dea înainte cu borfași și incompetenți, dar m-am înșelat amarnic. Nu c-am votat sau aș fi votat vreodată cu PSD. Dar m-am gândit că și-or da și ei seama că li s-a observat banditismul din tribune și n-o să-i mai aleagă nici sfântu’ Sisoe. Când colo ce să vezi? Ciolacu-i din același material cu Dragnea, ba parcă mai dihai!

  Mi s-a acrit de galgara PSD-istă ca de mere pădurețe!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.