blog-logo

Târgul de Cariere Brașov, ediția de toamnă, online

Târgul de Cariere Brașov, ediția de toamnă, online

Târgul de Cariere propune o experiență online pentru brașoveni. Vineri și sâmbată, 30 și 31 octombrie, are loc cea de-a a treia ediție a evenimentului online Târgul de Cariere Brașov, alături de companiile active din piața locală de recrutare.

Târgul de Cariere pune piața muncii în mișcare în această toamnă. Într-o perioadă de transformări, organizatorii răspund nevoilor de personal ale companiilor și sunt alături de ele în procesul de adaptare la situația existentă.

Târgul de Cariere încurajează interacțiunea și la Brașov, al treilea eveniment care se organizează online, în 30-31 octombrie. Evenimentul va promova cei mai activi angajatori din piață cu diverse prezentări și intervenții live, oportunități de dezvoltare profesională, anunțuri de joburi disponibile în această perioadă și nu numai.

Alte articole:   „Vânzătorul de păsări” încheie stagiunea în Sala Operei Brașov

Datorită tehnologiei, cei care sunt în căutarea locurilor de muncă înainte de aplicarea CV-ului la anunțurile prezentate, au posibilitatea de a consulta direct angajatorul prezent chiar și de la distanță, prin chaturi online.

Totul se întâmplă la un click distanță cu un simplu cont pe targuldecariere.ro. Așa facilitează organizatorii accesul la cele mai recente anunțuri de angajare însoțite de prezența online a angajatorilor în zilele evenimentului online și promovează training-uri de dezvoltare profesională și informații inedite oferite de angajații companiilor participante, dar și experți invitați la emisiunea evenimentului.

Printre cele mai căutate domenii din acest sezon regăsim ingineria, IT, automotive, până la servicii BPO, resurse umane, financiar şi consultanţă, domenii în care cei mai activi angajatori oferă locuri de muncă entry level, nivel mediu şi avansat.

Alte articole:   Propunerea ministrului Educației: Introducerea materiei “Educaţie pentru viaţă”, care va include mai multe module

Cum particip?

În 30-31 octombrie, între orele 11:00-18:00 urmărește emisiunea Târgul de Cariere Brașov.

Autentificare/Înregistrare:

Pasul 1: intră pe https://www.targuldecariere.ro/inregistrare pentru a crea un cont

Pasul 2: completează câmpurile cu datele tale de înregistrare necesare creării contului de utilizare

Pasul 3: înregistrează-ți datele completate și așteaptă emailul de confirmare/activare cont creat

Pasul 4: intră pe mail și activează contul, click pe linkul primit în email.

Pasul 5: redeschide pagina https://www.targuldecariere.ro/autentificare și folosește adresa de email și parola pentru logare.

Pasul 6: încarcă CV-ul în câmpul dedicat în Contul tău.

Pasul 7: Alege jobul de pe pagina targuldecariere.ro/brasov sau de pe pagina targuldecariere.ro/cariere și apasă butonul de aplică.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate