blog-logo

Opera Brașov anulează spectacolele programate săptămâna aceasta

Opera Brașov anulează spectacolele programate săptămâna aceasta

Din cauza faptului că la nivelul municipiului Brașov a fost depășită rata de infectare cu virusul Sars-COV-2 de 3 la 1.000 de locuitori, Opera Brașov anulează evenimentele programate din această săptămână.

Astfel, se anulează spectacolele „Divertisment de toamnă” din 28 octombrie 2020 și „Donizetti per sempre” din 31 octombrie 2020.

 “Stimați spectatori,

Din cauza faptului că la nivelul municipiului Brașov, astăzi a fost depășită rata de infectare cu virusul Sars-COV-2 de 3 la 1000 de locuitori și luând în considerare Hotărârea nr. 30 din 21 octombrie 2020 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov, „organizarea și defășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole este interzisă”. În consecință, evenimentele programate de Opera Brașov în această săptămână – „Divertisment de toamnă” din 28 octombrie 2020 și „Donizetti per sempre” din 31 octombrie 2020 -, se anulează!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim tuturor multă sănătate!”, au transmis reprezentanții instituției culturale.

Alte articole:   O scrisoare de dragoste pentru România și români oferită de scriitoarea britanică Arabella McIntyre-Brown

Contravaloarea biletelor achiziționate fizic se returnează la Casieria Operei Brașov, iar pentru cele cumpărate online, prin intermediul www.bilet.ro.

Alte informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate