blog-logo

Cursurile la Universitatea Transilvania se vor desfăşura doar online, timp de 14 zile

Cursurile la Universitatea Transilvania se vor desfăşura doar online, timp de 14 zile

Senatul Universității Transilvania din Brașov a decis în ședința de astăzi ca începând de miercuri, 28 octombrie 2020, cursurile, seminarele și laboratoarele să se desfășoare exclusiv online, pentru o perioadă de 14 zile, până în data de 10 noiembrie.

Decizia a fost luată de membrii Senatului la recomandarea specialiștilor Direcției de Sănătate Publică, după ce numărul cazurilor cu infectări Covid-19 a depășit în municipiul Brașov incidența de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.


Dacă până acum, la Universitatea Transilvania din Brașov doar cursurile se desfășurau online, iar seminarele, laboratoarele și lucrările practice se desfășurau fizic, la facultate, începând de miercuri, activitățile didactice se vor organiza exclusiv online.
Căminele universității vor rămâne deschise în această perioadă, cu recomandarea ca studenții cazați aici să respecte măsurile impuse de autorități.

Alte articole:   Răspunsul unui sistem de Inteligență Artificială la întrebarea dacă, geo-strategic, se justifică un Aeroport la Brașov


Universitatea Transilvania din Brașov dispune de infrastructura necesară pentru desfășurarea în bune condiții a activităților didactice online. Platforma de e-learning a UniTBv permite accesul studenților și al
cadrelor didactice în mod securizat și are numeroase funcții utile pentru diferite tipuri de activități. Ea a fost configurată încă de la începutul semestrului pentru nevoile întregii universității și s-au achiziționat servere
suplimentare și dispozitive conexe. Pe lângă platforma de e-learning, Universitatea Transilvania deține și o platformă dedicată conferințelor și evenimentelor științifice cu participanți externi.


Activitățile didactice în sistem hibrid vor fi reluate tot prin decizia Senatului universității și în contextul scăderii incidenței cumulate a cazurilor de Covid-19 din municipiul Brașov.

Alte articole:   Un jandarm montan patrulează pe pârtiile din Poiana Brașov cu snowboard-ul VIDEO


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.