blog-logo

Cenk (SR Braşov): La fiecare meci intru pe teren cu gândul de a marca şi am reuşit să fac asta

Cenk (SR Braşov): La fiecare meci intru pe teren cu gândul de a marca şi am reuşit să fac asta

Cenk Firat este unul dintre oamenii momentului la SR Braşov, atacantul găsind drumul spre gol în ultimele trei partide jucate de echipa antrenată de Liviu Nicolae, Ioan Naghi şi Dan Bona.

„A fost mai dificil în primele meciuri. Era o echipă nouă, cu mulţi jucători noi, cu un antrenor nou. Am avut nevoie de puţin timp pentru a lega relaţii şi a ne cunoaşte mai bine. În ultimul timp însă m-am simţit foarte bine pe teren şi au început să vină golurile. Eu la fiecare meci intru pe teren cu gândul de a marca şi am reuşit să fac asta în ultimul timp”, a declarat Firat.

Alte articole:   Sorin Cîmpeanu va propune ca elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a să meargă la şcoală şi în scenariul roşu

Atacantul „stegarilor” este convins că SR Braşov va avea un cuvânt important în lupta pentru promovare: „Este sezonul nostru. Echipa asta are o dorinţă imensă de a ajunge din ce în ce mai sus. Braşovul are nevoie de fotbal la un nivel mai mare, iar noi vrem să ducem «Steagu» cât mai sus. Ne dorim enorm să promovăm. Suporterii sunt lângă noi, ne sprijină, atmosfera de la echipă este excelentă. Suntem uniţi, suntem o familie pe teren, dar şi în afara lui. Este un grup extraordinar”.

Vineri, de la ora 15.00, pe „Tineretului”, SR Braşov se va duela cu Corna Braşov, meciul urmând să decidă în mare măsură campioana la finalul turului.

Alte articole:   Lista de așteptare pentru vaccinarea populației generale se deschide pe 15 martie

„Pentru noi este un meci normal de campionat. Este o şansă de a urca pe primul loc pe care vrem să o fructificăm. Ne concentrăm, muncim şi vom da totul. Vineri, la ora 15.00 intrăm pe teren, iar la ora 17.00 ieşim cu cele trei puncte în cont. Acesta este planul”, a menţionat Cenk Firat, cel care se implică şi financiar la echipa braşoveană: „Echipa asta este iubită de suporteri şi asta e cel mai important. Momentan, nimeni nu sprijină această formaţie, sunt doar fanii şi câţiva oameni. Faptul că au venit Ciprian Jurubescu şi Liviu Nicolae, oameni pe care îi cunosc de la Colţea, arată că este un proiect serios. Eu m-am implicat şi o voi face în continuare cât va fi nevoie. Vreau să ajut cu ce pot, pe teren şi nu numai. FC Braşov va reveni mai puternică”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate