blog-logo

AUDIO Declarațiile incredibile ale unui minor fugit dintr-un orfelinat din județul Brașov pentru că era bătut de ceilalți copii!

AUDIO Declarațiile incredibile ale unui minor fugit dintr-un orfelinat din județul Brașov pentru că era bătut de ceilalți copii!
La o săptămână după ce ASUM Brașov a scris despre drama copiilor din orfelinatele județului, un minor din Fișer a explicat care sunt condițiile în care trăiește într-un astfel de centru destinat copiilor instituționalizați din județul Brașov. 

Conform declarației acestuia, în multe dintre orfelinatele județului, copiii mai mici sunt bătuți de cei mari. Tânărul de 13 ani care a decis să rupă tăcerea nu a mai rezistat terorii la care era supus și a decis să fugă din centrul de plasament respectiv.

Speriat de tot ceea ce pățea, minorul a plecat din centrul de la Rupea, până la Fișer, acasă, la familie. A parcurs o distanță de aproape 15 kilometri, cu hainele pe care le avea în cameră. A fugit fără să atragă atenția angajaților orfelinatului.

Din păcate, am încercat să luăm legătura cu șefa DGASPC Brașov, Julieta Gârbacea, dar fără succces. Se pare că minorul ar fi fost dus, din nou, în centrul din Rupea, de undea ar fi fugit, iarăși, aseară.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate