blog-logo

Încăierarea cruntă la Vama Buzăului. 10 bărbați, reținuți

Încăierarea cruntă la Vama Buzăului. 10 bărbați, reținuți

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectueză cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “încăierare” și “tulburarea ordinii și liniștii publice”.

În data de 24 octombrie 2020, în jurul orei 21.00, Secția 1 Poliție Rurală Feldioara a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, pe raza localității Vama Buzăului, are loc un conflict spontan între mai multe persoane.

 „Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții în contradictoriu, între mai multe persoane a avut loc un conflict spontan, în urma căruia, trei persoane ar fi fost agresate fizic, iar uneia dintre acestea i-ar fi fost provocate leziuni la nivelul capului cu un obiect contondent dur”, a delcarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru.

Alte articole:   Valoarea tichetelor de masă se majorează cu 8 bănuți

         Cele trei persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

         În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 25 octombrie 2020, 10 bărbați, cu vârste cuprinse între 18 ani, respectiv 49 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Foto: Arhiva

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.