blog-logo

Adrian Veștea: ,,Din 1 noiembrie voi fi în fiecare localitate, voi asculta fiecare cetățean care are propuneri constructive, voi verifica personal proiectele pe care Consiliul Județean le are în desfășurare”

Adrian Veștea: ,,Din 1 noiembrie voi fi în fiecare localitate, voi asculta fiecare cetățean care are propuneri constructive, voi verifica personal proiectele pe care Consiliul Județean le are în desfășurare”

Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a anunțat pe pagina sa de socializare că începând cu 1 noiembrie, în fiecare săptămână va aloca o zi pentru deplasări în județ, astfel încât să preia de la primari și de la cetățeni deopotrivă, propuneri de proiecte pe care administrația județeană să le implementeze în mandatul 2020-2024.

În cadrul vizitelor pe care președintele CJ își propune să le facă în toate localitățile brașovene, el va verifica și stadiul proiectelor de investiții pe care autoritatea județeană le are în implementare.

Programarea deplasărilor va fi stabilită și anunțată din timp, ea urmând să se facă în funcție de evoluția epidemiologică a infecției cu noul coronavirus la nivelul localităților județului Brașov și de măsurile de siguranță impuse pentru limitarea răspândirii virusului. 

Alte articole:   Bugetul pe 2021 al Consiliului Județean Brașov este de peste 700 de milioane de lei

Biroul meu este județul Brașov! Începând cu 1 noiembrie, o zi pe săptămână, biroul meu se mută în județ. Voi fi în fiecare localitate, voi asculta fiecare cetățean care are propuneri constructive, voi verifica personal proiectele pe care Consiliul Județean le are în desfășurare, fiecare șantier, voi discuta cu toți primarii, indiferent de culoarea lor politică! În fiecare luni voi anunța pe pagina mea de Facebook, ziua și localitatea în care voi merge în acea săptămână, în funcție de urgențele din activitatea mea de zi cu zi. Vă aștept la aceste întâlniri pe toți cei care sunteți interesați de bunul mers al lucrurilor în județul nostru. Fără costum, fără cravată, dar cu bună credință și cu dorința de a contribui împreună la dezvoltarea comunităților brașovene. Voi avea, ca și până acum, un mandat transparent, un dialog permanent și deschis cu dumneavoastră, brașovenii și voi acționa pentru o administrație din ce în ce mai performantă și mai apropiată de oameni! Continuăm astfel proiectul «De vorbă cu brașovenii», desfășurat anul trecut în mediul urban din județul nostru!”, a scris președintele CJ Brașov Adrian-Ioan Veștea pe pagina sa de Facebook.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate