blog-logo

Bărbat din Brașov, în arest, pentru furt

Bărbat din Brașov, în arest, pentru furt

Polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

În fapt, la data de 22 octombrie 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex masculin ar fi sustras bunuri din cadrul unei societăți comerciale situată pe raza municipiului Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, în vârstă de 40 ani din municipiul Brașov, iar în urma probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   Strategia de Dezvoltare Locala a Municipiului Codlea pentru perioada 2021-2027

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate