blog-logo

Poliţiştii caută două persoane care şi-au însuşit un card bancar

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “însușirea bunului găsit”,”efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos” și  “acces ilegal la un sistem informatic”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

„În fapt, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 56 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov cu privire la faptul că a pierdut cardul bancar, iar de pe acesta au fost retrase mai multe sume de bani, fără consimțământul beneficiarului”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisar de poliţie Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Primăria Brașov a lansat în dezbatere publică regulamentul pentru reabilitarea fațadelor

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoane necunoscute și-au însușit pe nedrept cardul, efectuând 8 operațiuni de plată la diferite societăți comerciale.

 De asemenea, în urma activităților investigativ – operative efectuate în cauză, polițiștii au identificat imagini cu persoanele bănuite de săvârșirea faptelor anterior menționate.

Întrucât identificarea autorilor nu a fost posibilă, în vederea stabilirii răspunderii judiciare și pentru buna desfășurare a urmăririi penale, persoanele care pot furniza informații cu privire la identitatea autorilor în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate