blog-logo

Echipa Arggo Consulting din Brașov creează aplicații flexibile de business pe propria platformă Arggo BPM

Echipa Arggo Consulting din Brașov creează aplicații flexibile de business pe propria platformă Arggo BPM

La un an de la deschiderea biroului regional din Brașov, tot mai multe companii apelează la Arggo Consulting pentru a le ajuta să își construiască aplicații de business pe baza platformei Arggo BPM.

Platforma proprie de Business Process Management,fiind o platformă low-code ce nu necesită cunoștințe de codare, permite atât echipei Arggo Consulting, cât și clienților săi ce activează în orice industrie, să creeze din orice flux de business, indiferent de complexitatea acestuia, o aplicație user-friendly ce poate fi utilizată de pe orice tip de dispozitiv.

Printre beneficiile aplicațiilor create pe baza platformei Arggo BPM se enumeră rapiditatea și costurile scăzute de creare, flexibilitatea și scalabilitatea lor, eliminarea task-urilor repetitive, posibilitatea de integrare a aplicațiilor cu orice alt software utilizat de către companie sau eliminarea majorității documentelor printate care circulă între departamente.

Alte articole:   Un exercițiu de memorie

Companiile în funcție de structura organizațională pot alege să-și dezvolte singure propriile aplicații pe baza platformei Arggo BPM, pot apela la experții Arggo Consulting pentru a le crea o aplicație personalizată sau pot alege o soluție de business deja creată de echipa Arggo Consulting.

Pe baza platformei de BPM, compania continuă să creeze atât soluții verticale, cât și orizontale pentru a își ajuta clienții să se adapteze cât mai ușor la noua normalitate și la provocările pieței.

Clienții pot alege dintre pachetele propuse, pe acela care li se potrivește cel mai bine mărimii și complexității activității lor. Printre soluțiile create regăsim: Finance & Administration ce acoperă cele mai importante activități zilnice din cadrul oricărei companii, Procurement care gestionează procesul intern de achiziţii, Mobile SFA care oferă o imagine completă în timp real agenților de vânzări de pe teren, Banking care automatizează o multitudine de procese de business din sectorul bancar de la aprobarea unui credit, la scoring-ul de credit, până la deservirea clienților și ticketing, Construction Sites care facilitează gestionarea întregii activităţi de pe unul sau mai multe şantiere, Legal 365 care oferă avocaților și caselor de avocatură gestionarea într-un singur loc securizat a tuturor informațiilor referitoare la clienți, proiecte, dosare, pontaje, resurse, facturare etc. şi Healthcare destinată instituțiilor medicale ce oferă navigarea printr-un sistem de lucru unificat al tuturor departamentelor sau specializărilor medicale.

Alte articole:   Ce se întâmplă cu tichetele valorice pe hârtie după 1 februarie?

Arggo Consulting, unul dintre cei mai importanți parteneri Microsoft din România, creează soluții software de business și furnizează servicii de consultanță pentru peste 150 de clienți din diverse industrii, de la real estate, retail, agricultură până la producție, distribuție și utilități. Printre clienții companiei se numără brand-uri importante pe piața din România și nu numai precum: Băneasa Shopping City, Dedeman, Dennemeyer, Klass Wagen, Blue Air, Pizza Hut, KFC, Sheraton, Catena, Dr. Leahu,  Ferroli, Viarom, Titan Machinery etc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate