blog-logo

Doi șoferi fără permise de conducere, prinși de polițiști

Doi șoferi fără permise de conducere, prinși de polițiști

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 18.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 20 ani din județul Dâmbovița, care conducea un autovehicul pe strada N. Titulescu din municipiul Brașov.

Procedându-se la verificarea în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului condus, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul are suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

La data de 21 octombrie 2020, în jurul orei 07.45, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 62 ani, care conducea un autoturism pe strada D-na Stanca din municipiul Făgăraș, județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale autovehiculului, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul are supendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, a declarat comisar Alina Ivan, purtător de cuvânt al I.P.J. Brașov.

Alte articole:   România, printre țările care alocă cel mai puțin pentru cercetare şi dezvoltare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.